GoYa
|
Sayuri, glede razvojne - pri Alji smo opazili, da zateguje nogice in stopalca eno proti drugi usmerjeno, potem se zvija v črko C, ko leži, pa še zgornji del (rame) ima napet. Prejšnji teden smo imeli sistematski pri 3. mesecih in sem vse to povedala P. Če mi ne bi sama dala napotnice, bi jo pa zahtevala, ker se mi to ne zdi v redu. Se pozna, da je bila rojena toliko lažja od Taja, ker pri njem ni ničesar od naštetega. Drugače pa imata že: Taj 6410 g in 62 cm, Alja pa 4860 g in 57,5 cm. Glede dojenja, ko se oba zbudita - jaz sem kupila od emamair blazino za dojenje dvojčkov in ko sta se oba zbudila, sem ju hkrati dojila. Je res fajn. Je ne potrebujem več (zdaj pač počakata malo ) in če jo želiš, povej (ali pa katera druga). Sandra123, lep datum rojstva tvojih malčic . Vidim, da je bila tudi pri tebi precejšnja razlika v teži med dvojčkoma, tako kot pri nas. In ta razlika se samo še povečuje, zdaj je že na 1550 g (ob rojstvu 900 g). _rebeca_, naša tudi rata ob večerih tečna in nič ne pomaga, razen na rokah držat, pa še to včasih ne. Pomaga le, ko zaspi . Ima uro, ob 19h, ko jo moramo rihtat za spat, pa če je ne vem kaj.
|