barchy81
|
Lep pozdrav vsem! Da se še mi malo javimo. Ta teden smo bili v posvetovalnici pri treh mesecih in imamo: Jakob 7090g in 63,5 cm, Domen 6320g in 61 cm. Rekli so nam, da ko se pojavi potreba lahko začnemo s kašicami (že?), prav tako pa lahko dvignemo ležišče v vozičku - sam ne še čist pokonc. Nimam občutka, sam meni se zdi kr hitro vse skupaj. Drugače je vsak dan lažje z njima, razen reakcije po cepljenju - sitnoba na kvadrat. Bo že minilo. Jakobu se že malo svetijo zobki, samo ne vem, kako dolgo bo še trajalo, da pokukajo na plan. Hedviga - js imam srečo, da moj mož dela preko študenta in ima zelooo prijazno šefico, kar pomeni, da lahko zamudi in da lahko gre domov, če je sila, oziroma ga kakšen dan tudi ni. Včasih sem polna energije in mi ni problem biti sama z njima, spet drugič pa se mi zdi, da kr ne morem sama in ker mi ni nujno potrebno to kr izkoristim. Pa sem ponavadi bolj trmasta in delam stvari v svojo škodo. Je pa zelo odvisno, kakšne volje in počutja sta. Kadar so pri nas krči, je zelo težko, ker se je takrat treba posvečati enemu, za drugega pa zmanjka rok, če si sam. Če pa je vse ok in je problem le trma - takrat je lažje, sam malo več joka je pri hiši . Hranim ju pa po steklenički, ker je mojega mleka bolj malo in si ga raje črpam ter jima ga potem dam namesto Aptamila enkrat ali dvakrat na dan. Ampak da te ne bom čisto prestrašila - ko berem druge punce jim kr gre, pa tudi pri nas bi šlo, če bi moralo it. Tako pa ni treba in smo malo razvajeni kar se tega tiče . Držim pesti in pogumno! Aja, če smo sami in sta naenkrat lačna ju tudi dam v ležalnika. Ponoči pa skrbiva vsak za enega, pa vsake toliko malo zamenjava, ker je Domen 2x, Jakob pa 1x. Spita pa nekje od sedmih zvečer do šestih zjutraj. Če mi katera pove, kako dodati sliko, bom pa še to naredila.
< Sporočilo je popravil barchy81 -- 7.3.2009 12:03:51 >
|