Anonimen -> RE: Kdaj uvajanje (13.8.2008 12:00:29)
|
no, zgleda da je res odvisno od vrtca in ravnateljice. nam so povedali, da se uvajanje začne zadnja 2 tedna v avgustu (za tiste, ki so vpisani s 1.9 seveda), ker so takrat že vse vzg. nazaj z dopustov oz. vsaj ena iz skupine, ter se takrat že formirajo skupine na novo in so dodeljeni k vzgojiteljicam. no, jaz sem imela to srečo ali nesrečo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], da sem dobila službo sedaj, in sma morale začeti uvajati malo prej (začele sma s prejšnjim tednom), ampak so mojo miss dodelile k tisti vzg, katera je bila sedaj že tam. ker bi bilo čist narobe, če bi se uvajale pri eni vzg, hodila pa bi potem k drugi. uvajanje pa je zgledalo takole: prva 2 dni sma bile tam 2-3 ure, potem naslednje 3 dni sem jo pustila tam samo po 1 uro, potem sem se vrnila, in sma počakale do kosila ob 10.45, tudi pojedle nekaj tam in odšle domov. naslednji teden, pa smo jo peljali zjutraj ob 8 tja, kjer je ostala sama celo dopoldan, imela tam kosilo, tudi spala je tam - sicer ne tako dolgo kot doma, po počitku pa takoj po njo, ker se je drla ko lev. naslednji teden pa bo na žalost morala že v polno v vrtec....
|
|
|
|