dskubin -> RE: Južna Primorska (17.10.2008 17:36:29)
|
dskubin tvoje fante srečam vsako jutro, kje se ti skrivaš??? [sm=smiley36.gif]Jaz sem takrat že na tretjini šihta[sm=smiley36.gif] Si me spraševala tudi za številke škornjev za dež, ma zdej vidim, da itak ne rabiš več. Sej tudi drugače ti ne bi prišle prav, ker imam 21, 22, .. - upam, da bojo Diti kašne prav, da ne bom mogla še tega kupovat. birba - okužiš se res lahko kjerkoli, samo eni starši so pa res za jih poslat še h kašnemu dopolnilnemu pouku. Jaz grem velikokrat al v eno al drugo Birbo, pa na igrala v Lucijo, Koper, ker vsaj malo mira pa le imam tam - mislim, sej morem skoz laufat pa oči metat na vse strani, samo vsaj joka pa kričanja in prepiranja ni. Smo pa z mojim res velikokrat zastonjski animatorji tudi drugim otrokom [sm=zmeden.gif]. No, kaj sem hotla rečt - je bla zadnjič ena mamica z majhnim otrokom v vozičku v taspodnji Birbi in razlaga veselo drugim nonicam kako da je glupa dohtrca v Izoli - da je rekla da je otrok bolan, ampak za zdravila da pa še ni. In pol da ga bo peljala k dežurnemu. Mislim, ne vem kdo je tle glup, ampak otrok je bil očitno dovolj zdrav za v Birbo med druge otroke, da je lažje dočakal dežurnega [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif] Sem prav odvlekla moje stran... Sej nič ne rečem, tudi mi gremo tudi bolni in kašljajoči ven, če nimamo vročine in je lepo vreme - ma sigurno ne med druge otroke. Kvečjemu okrog bajte in malo po ulici, glih da se prezračimo. Vreme je bljak in jaz moram peglat - je stanje že kritično - sem včeraj zvečer speglala vsakemu po 1 majčko za danes [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|