asso -> RE: Južna Primorska (2.9.2008 12:58:44)
|
Ha, ha... pri nas pa ni bilo tako uspešno. Vsi moji plani so šli po vodi, pa nič zato. No pustila sem jo tam samo in seveda jok, pa sem seveda vseeno šla. Sem šla malo v službo pogledat in nisem bila niti pol urce zvoni GSM. Seveda vzgojiteljica, da Tarin joka in se ne umiri... OK, allo nazaj gor. In seveda, ko pridem gor ona se veselo zunaj igra. Ko je skupina od muc (Nastie) šla ven so vzeli še njo in seveda je uživala in me sploh več ni pogrešala. Tako, da ni bilo druge, kot bit tam. Njena skupina pa cel dan not[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Res me vedno več jezi to, da jih drži not, ampak pač ima tak sistem in bo malo več trajalo, da se Tarin privadi. Potem smo šle vse tri nazaj okrog 11.30 notri in se je kar lepo zamotla v igralnici. Potem sem jaz smuknila ven, pa me je iskala, pa not, pa ponovno ven in se je na koncu kar zaigrala tudi z vzgojiteljico in med tem ko sem bila jaz zunaj je ona še pojedla... v glavnem ko je bila ura za it domov se bi ona igrala. Ja med tem cajtom je bila tudi Nastia z njo... Ne vem katera mi dela več problemov. Tako, da pri nas uvajanje bo res počasno in bom jaz večina dneva preživela na hodniku. No, upam, da bodo jutri vsaj šle ven, da ta čas, ko bodo šli ven bom jaz smuknila stran in prišla pred kosilom nazaj... Evo mojo štorijo, vse to me je zmantralo tako, da grem na en čimin.
|
|
|
|