dskubin -> RE: Južna Primorska (18.3.2009 8:47:34)
|
Jutro - če bo dobro, bomo še vidli ;) IZVIRNO SPOROČILO: melaverde jaz je res že dolgo nisem vidla, ma je tako visoka da sama gor zleze ??? Ni ni tko visoka, samo leze pa od zmeraj. Če se spomnite, je ona pri 9m že po omarah plezala. Ni ovire, kamor ne bi šla al da bi jo slučajno kaj ustavilo. Ona zdej pleza po vseh igralih, tudi unih kovinskih vlakcih,.. je kot ena mala opica. Spretna in šaldo šaldo trmasta. oblekce - sej jih nimaš samo za 1ga. Diti dosti stvari od Draža ponosi, ji dokupim glih kaj bolj fensi in kako kiklo in kaj rozastega. Pa gledam, da Dražu zdej kupim kake rdeče in oranžne trenerkice, ki bojo pol za pupo. Verjetno je huda, če imaš prvo pupo in pol fanta, uno ne moreš tok ponucat. Samo lahko pa kaj prodaš naprej, mela nove cicibanke sigurno lahko prodaš naprej v Aja tutaji. Al pa zappa. asso - kje boš iskala nikice (a na netu - jaz tudi moram še neki najt za tamalo, če ne ji bojo skozi te nohti zrasli) in kje si naročila teve? Sem ji pa včeraj kupla sandale v Cicibanu une soft za 20€ lanski model. Ful so mehke, samo ni blo joza pa smo zbrale plave. Bež ni hotla niti na nogo dat.
|
|
|
|