|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
13.3.2009 10:09:11   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: austen

dan......

mene so pa zdaj klicali iz vrtca, da ima Erika hudo drisko...... upam, da ni pobrala tudi ona tega Rota virusauser posted image .... in v primeru da ga je...kaj lahko naredim? Čimveč pit in...??? kak nasvet bo zelo dobrodošel.

uživajte.....

ko bo pa katera sčekirala ta nov šoping center naj lapo poroča kaj je tamuser posted image da vem..... trošit itak nimam kaj....trenutnouser posted image

upam, da ni ti to.... user posted image user posted image user posted image
kaj več pa ti ne znam svetovat....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
13.3.2009 10:39:32   
Katey
Punce, najprej se naj vam opravičim za tole vprašanje, sam se mi zdi da sem pri vas zasledila že debato o novem nakupovalnem centru v Miljah pri Trstu. Zdaj me pa zanima, če mi lahko poveste kako se pride do tja?

Hvala.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
13.3.2009 10:39:40   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: asso

Čaki, čaki... kam zdej bežiš. Povej kaj več. Kako veš, da je Primigi?
Sej je fajn, samo je draaaaaaaaaaaaaag! Pa zadnje čase me čeveljčki ne prepričajo več, ker je podplat taka gladka, mi deluje da drsiuser posted image  Sem že 2x hotela kupit, ampak zaradi podplati nisemuser posted image user posted image

Upam pa, da je kakšna pametna športna trgovina, ker te pa res ni do Udin...

čaki, čaki nisi ti una strašna privrženka od Primigi ??????????? user posted image  user posted image
jaz sem zimske kupila od Geox (za te si tudi rekla da drsijo) in so bli super pa cenovno ugodnejši....celo zimo guli samo te in so kot novi....

Ja sem (bla)... ampak cenovno tudi meni niso bili všečuser posted image user posted image user posted image  Zdej sem gledala ene gtx, cena neki malega čez 50€, ampak podplat je čisto gladek in pikčast... sem full skeptična, ker imam občutek, da drsi in nočem reskirat toliko dnarja, da na koncu ugotovim, da je to res to...
Sej od Geoxa niso glih vse drseče, ampak večina...

Jaz za zdej (spomlad - jesen) pa itak prisegam na Nike, ki niti niso tako drage, še posebno v Outlet Palmanova... in za poletje na Crocs...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 4403
13.3.2009 10:42:18   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: Katey

Punce, najprej se naj vam opravičim za tole vprašanje, sam se mi zdi da sem pri vas zasledila že debato o novem nakupovalnem centru v Miljah pri Trstu. Zdaj me pa zanima, če mi lahko poveste kako se pride do tja?

Hvala.

Greš čez bivši mejni prehod Škofije in od tam naprej boš imela označbe... jaz več kot to ti ne morem pomagat, ker imam orientacijo na nuli in neki na pamet govorit... na karti ti bi že lahko pokazala... pa niti še nisem bila od kar je odprt tako, da... ampak oznake pa so tako, da nimaš kaj falit.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
13.3.2009 10:51:22   
Katey
Ok, nekaj je, hvala, če pa katera zna povedati bolj natančo pot bom pa zelo vesela.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
13.3.2009 11:08:42   
melaverde
Jaz za zdej (spomlad - jesen) pa itak prisegam na Nike, ki niti niso tako drage, še posebno v Outlet Palmanova... in za poletje na Crocs...

in kaj jim kupiš une platnene superge od NIka? Kakšna je cena v outletu??
mi gremo verjetno ta vikend dol...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
13.3.2009 11:10:02   
melaverde

Greš čez bivši mejni prehod Škofije in od tam naprej boš imela označbe... jaz več kot to ti ne morem pomagat, ker imam orientacijo na nuli in neki na pamet govorit... na karti ti bi že lahko pokazala... pa niti še nisem bila od kar je odprt tako, da... ampak oznake pa so tako, da nimaš kaj falit.

še ena ki ne zna it sama v Trst ampak...

po moje bo sedaj ful označeno, je na desni strani in če greš proti Trstu si primorana it mimo user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
13.3.2009 11:27:46   
asso

Ne platnene, takšne navadne, kot imajo tudi za odrasle... Nastia je full zadovoljna z njimi... V Outletu jih dobiš od 20€ navzgor. Take kot so v Hervisu za 29 so tam (bile) za 20€...

Neposredna povezava do sporočila: 4408
13.3.2009 11:29:53   
melaverde

Ne platnene, takšne navadne, kot imajo tudi za odrasle... Nastia je full zadovoljna z njimi... V Outletu jih dobiš od 20€ navzgor. Take kot so v Hervisu za 29 so tam (bile) za 20€...

ma jaz sem bila lani in se mi ni zdelo čisto nič outlet user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
13.3.2009 11:30:07   
asso
Evo, take ima Nastia...

user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
13.3.2009 11:31:39   
asso

ma jaz sem bila lani in se mi ni zdelo čisto nič outlet user posted image

Odvisno kaj... jaz sem pogledala za otroške in se mi je zdelo v redu... Kar se tega tiče ima naš Hervis ok cene napram navadnim trgovinam v Italiji, mogoče prav malenskost dražje kot Outlet, zato se ti ni zdelo dosti Outlet...

Neposredna povezava do sporočila: 4411
13.3.2009 14:06:43   
melaverde

Odvisno kaj... jaz sem pogledala za otroške in se mi je zdelo v redu... Kar se tega tiče ima naš Hervis ok cene napram navadnim trgovinam v Italiji, mogoče prav malenskost dražje kot Outlet, zato se ti ni zdelo dosti Outlet...

ful lepe te od Nastie!

mogoče res, za Valove sem dala v Hervisu 20 eur...pa jih bo prerastel drugo leto user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
13.3.2009 15:28:08   
melaverde
ojli,

jaz vam želim še naprej lep preostanek dneva čeprav je...

user posted image

pa seveda LEP VIKEND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GREM DOMOV!
ciaooo

Neposredna povezava do sporočila: 4413
13.3.2009 15:45:21   
dskubin
še posebno v Outlet Palmanova...

Zadnjič, ki sem bla tam, se mi niso zdele nobene otroške superge nič kaj posebno ugodne, sem še vedno do zdej dobila cenejše. Pa izbira tudi ni bla bogvekaj, ne vem, al sem bla ob nepravem času al kaj. Sm pa kupla že letos Dražu sandalčke Primigi za 19€ (zhnižani iz 49), mu ful lepo sedejo na nogico. Upam, da ne bojo drseli, Diti je imela lani čeveljčke in je bla guma spodaj res bolj gladka - no, ni bla nazobčana kot avtogume, samo ji pa ni drselo. Drugače pa še vedno iščem superge za oba in sandale za Diti user posted image - če najdete kak afar, povejte naprej!

Točno take supergice ima tudi Diti, ma ji bojo zdej zdej nohti pršli skozi. Sem jih pa kupla lani (ko so ble nov model) za 19€ v Pittarellotu v Gorici. Tko da to ni nič outlet cena, samo v enih trgovinah je malo bolj zasoljena, kot drugje. Sem pa jaz tudi zelo zadovoljna z njimi, Diti tudi, samo tako bele pa res niso več niti ko jih hitim v stroj user posted image

Klara in Helena user posted image - hitro se pocajtat pa hitro domov!

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 4414
13.3.2009 16:46:41   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

[ Sm pa kupla že letos Dražu sandalčke Primigi za 19€ (zhnižani iz 49), mu ful lepo sedejo na nogico. Upam, da ne bojo drseli, Diti je imela lani čeveljčke in je bla guma spodaj res bolj gladka - no, ni bla nazobčana kot avtogume, samo ji pa ni drselo. Drugače pa še vedno iščem superge za oba in sandale za Diti user posted image - če najdete kak afar, povejte naprej!

Kje pa ti je uspelo dobit tako poceniuser posted image user posted image user posted image

Sej ko zdej pomislim glede gladkosti podplatov, so Crockske gladke spodaj in so res prave ABS-ke na mokrem. Na mojih stopnicah, ki drsijo ko sv**** ko so mokre sem s Crocskami stopla čisto na lahko, da mi ne zdrsne in nisem mogla verjet, da lahko hodim normalno... Mogoče ko je takšen podplat moker je čisto nekaj drugegauser posted image  Moram drugič pljunit gor in tako poskusit koliko drsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej za Nikice od Nastie sem tudi jaz dala 19€ na začetku zimske sezone in to v Hervisu, peró so bile neki v akciji... ker zdej mislim, da so take v Hervisu za 29. Na supergi pa imajo take tudi za fantke...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
13.3.2009 20:51:30   
dskubin
Kje pa ti je uspelo dobit tako poceniuser posted image user posted image user posted image

Ma sem glih naletela v Bati. Isto lani, sem za Ditine čevlje dala celo samo 10€. Po moje so to od lanske sezone in zadnji pari al kaj pa slučajno glih njegova cifra. Tko da sem prav vesela, da mi ne bo treba čez 1 mesec laufat okoli. Ja, crocsi so res super in ne drsijo, samo meni so še vedno grdi ku šajeta.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
13.3.2009 21:43:16   
thaiss
Allora, grem po vrsti....smo prišli pred eno urco iz Ljubljane.

ORL imamo spet v sredouser posted image ...ušesa so grozna...to so njene besede.

Čaki, čaki... kam zdej bežiš. Povej kaj več. Kako veš, da je Primigi?
Upam pa, da je kakšna pametna športna trgovina, ker te pa res ni do Udin...

kako vem.... moj dragi je večji firbec kot jaz in smo šli včeraj popoldan pogledat. Nobene gužve, parkirnih mest polno....trgovine koši košauser posted image , ker jih je še dosti zaprtih.
Ena športna trgovina je, ni pa nevemkako velika.

austen upam da Erika ni staknila RV user posted image user posted image  Tako kot so pince povedale, važno da ne dehidrira in razkuževanje 100%

katey- greš čez mejni prehod Škofije in takoj desno po stari cesti in v krožišču ravno, še cca 1km in iz glavne ceste zaviješ direktno v Trgovski center.
evo, poglej si še tuki: http://www.montedorofreetime.it/Mappa.pdf

Matia je imel jeseni take, pa sem dala v Pitarellu 20€
user posted image  
te pa sem mu vzela za zdej
http://www.solarissport.com/shop/ingrandimento.jsp?pro=kelkoo&code=090000G04526010002ADID01230000&from=kelkoo

Croksi- dskubin spomni se nameuser posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 13.3.2009 21:54:07 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
14.3.2009 9:02:06   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Croksi- dskubin spomni se nameuser posted image

Tudi name....user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
14.3.2009 10:47:41   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Matia je imel jeseni take, pa sem dala v Pitarellu 20€

Sej Nastia je imela enake druge, barveuser posted image  in letos bom vzela še Tarin take in mogoče Nastii večjo številko. Allora moram it pogledat v Pitarello, ker pri nas so vsekakor dražje in tudi v Batti, mislim, da sem vidla dražje.

Thaiss, dej povej kakšne trgovine so v Freetime... kaj je od otroških in katera je ta športna?

Kako bi bilo to grozna ušesauser posted image  A ima vneta... in kaj mu bodo delali v sredouser posted image

Grem kuhat naprej golaž... ke škifo cela hiša mi smrdi... zato delam istočasno navadnega in z mletim in to v takšnih količinah, da lahko nahranim cel vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
14.3.2009 19:43:25   
Sibil_
Dan!

Diti vse naj naj anka tu.... lepo praznuj pa uživaj v torti....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj potem ta Montedoro je za pogledat al ne še?kaj je otroškega noter?Ma, verjetno bom skočila drug teden, ko sem dopoldan. Ta teden je bil v službi čisto nor, sem delala cele dneve, nenormalno res.In sem kar utrujena.Ampak upam da bo zdaj ta teden boljši.

Danes smo bili malo okoli, sva z Patrikom uspela it pogledat avione na letališču v Portorožu, je bil očaran.

Thaiss - ma kaj so rekli za Matio, kaj mu nameravajo naredit z ušeski? Razmišljam, da bi tudi Lukasa peljala v Ljubljano na eno kontrolo, da mi povejo mnenje...upam, da bo vse ok.user posted image user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
14.3.2009 21:03:56   
thaiss
DITI

user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
14.3.2009 21:21:33   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: austen

dan......

mene so pa zdaj klicali iz vrtca, da ima Erika hudo drisko...... upam, da ni pobrala tudi ona tega Rota virusauser posted image .... in v primeru da ga je...kaj lahko naredim? Čimveč pit in...??? kak nasvet bo zelo dobrodošel.

uživajte.....

ko bo pa katera sčekirala ta nov šoping center naj lapo poroča kaj je tamuser posted image da vem..... trošit itak nimam kaj....trenutnouser posted image

en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tebi pa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....javi,kako steuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
14.3.2009 21:28:09   
majrim
Draga moja DITI !!!!!!!!!!!user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ENGA VELIKEGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA lupčka in upam,da se kmalu vidimo
user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
14.3.2009 21:29:30   
majrim
helenav.... dobrodošla domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...daj enga lupčka Klariuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
14.3.2009 21:30:14   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

helenav.... dobrodošla domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...daj enga lupčka Klariuser posted image

super Klara user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......