|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
5.3.2009 7:14:34   
n€na
jutro.....user posted image user posted image

dans bom pa lahko malo več sodelovalauser posted image ........upamuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
5.3.2009 7:59:58   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

jutro.....user posted image user posted image

dans bom pa lahko malo več sodelovalauser posted image ........upamuser posted image

ma res bi potrebovala eno....no vsaj dve

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
5.3.2009 8:05:00   
asso
Jutro,

evo mene, jaz grem na čaj... Danes imam post, čaj in ananasuser posted image .... imam pa tak minus spanja, da je jojuser posted image

Mela ZBUDI SE, ZBUDI SE (če se nisi že)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo dosti vč ksno, ker imam notranjo presojo za isouser posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
5.3.2009 8:12:32   
soncek78
Dobro jutro!

Jaz tudi rabim kavico... Moja miška se je danes ob 2 ponoči zbudla in je hotla copatke... ni mi jasno kaj ji je blo... Potem sva se malo sprehodila, pojedla je en košček Kinder Brios al latte in takoj zatem je zaspala... Ma je bila pa msšna ko je non stop govorila čira-čara patke, patke...

Asso - dobra si da se držiš posta... jaz nimam force...

Zdaj pa grem na kufe...user posted image

Pa-pa!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
5.3.2009 8:14:01   
Sibil_
Dan!

Vidim da je tekla debata o hrani...no, že ki smo v argumentu, kdaj bo una pizza, ki smo jo nekaj časa nazaj imele v mislih?Al je padlo v vodo in ni interesa?No, jaz bi predlagala kakšen petek (ma ne 13, sono superstiziosa) v Napi recimo, ki tam so mi fine pizze.Kaj pravite ostale?user posted image

Sicer smo ok, včeraj sem delala 10 ur in pol in na koncu mi možgani sploh niso več delali, sem bila zmatrana do konca. In itak sem zaspala ob 20.40, skupaj z otroci, hehe.user posted image

Kaj kupite šefu za rojstni dan? Rabim kakšno dobro idejo za šefa, moški ki bo imel 47 let. Kakšna ideja?Aja, kupila bo pa cela firma, tako da je lahko malo dražje, seveda.

KAj HM v Trstu je bolj založen kot ljubljanski?Moram it vržt en uč ob priliki...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
5.3.2009 8:16:22   
melaverde
JUtro (spredaj nekaj manjka),

IZVIRNO SPOROČILO: asso

Jutro,

evo mene, jaz grem na čaj... Danes imam post, čaj in ananasuser posted image .... imam pa tak minus spanja, da je jojuser posted image

Mela ZBUDI SE, ZBUDI SE (če se nisi že)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo dosti vč ksno, ker imam notranjo presojo za isouser posted image user posted image user posted image

sem budna že od 6h ker sem si mogla glavo oprat...kako mi gre na živce da zaradi kadilcev moram jaz trpet user posted image
sem bla včeraj v neki čudni družbi, skoraj vsi kadili in sem prišla domov affumicata user posted image user posted image

joj, danes pa moram še čestitke za vzgojiteljice delat...btw spet smo jokali, se drli in cepetali....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
5.3.2009 8:18:47   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Dan!

Vidim da je tekla debata o hrani...no, že ki smo v argumentu, kdaj bo una pizza, ki smo jo nekaj časa nazaj imele v mislih?Al je padlo v vodo in ni interesa?No, jaz bi predlagala kakšen petek (ma ne 13, sono superstiziosa) v Napi recimo, ki tam so mi fine pizze.Kaj pravite ostale?user posted image

ma če vse neki zdravo jejo, se postijo ali pa so na dieti... user posted image

Sicer smo ok, včeraj sem delala 10 ur in pol in na koncu mi možgani sploh niso več delali, sem bila zmatrana do konca. In itak sem zaspala ob 20.40, skupaj z otroci, hehe.user posted image

Kaj kupite šefu za rojstni dan? Rabim kakšno dobro idejo za šefa, moški ki bo imel 47 let. Kakšna ideja?Aja, kupila bo pa cela firma, tako da je lahko malo dražje, seveda.
NIČ, povišico naj ti....meni to ni všeč, Uni ki hoče naj počasti kafe, se mu vošči in vija...niso canti še za darila user posted image  vem da sem smotana...

KAj HM v Trstu je bolj založen kot ljubljanski?Moram it vržt en uč ob priliki...user posted image

LP,
Sibil RR

Trst- NIKAKOR!!!!!! Italjani ne padajo na H&M, je vedno prazen....in po moje posledično manj založen...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
5.3.2009 8:26:44   
zrak
ma jaz tudi neki povožena danes.. čuden zrak user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
5.3.2009 8:44:13   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

JUtro (spredaj nekaj manjka),

Jutro,

sem budna že od 6h ker sem si mogla glavo oprat...kako mi gre na živce da zaradi kadilcev moram jaz trpet user posted image
sem bla včeraj v neki čudni družbi, skoraj vsi kadili in sem prišla domov affumicata user posted image user posted image

joj, danes pa moram še čestitke za vzgojiteljice delat...btw spet smo jokali, se drli in cepetali....

Jaz sem tudi imela namen si danes zjutraj prat glavo, ampak se mi prav ni dalo. Če si bi še glavo prala bi mogla vstat ob 5-ihuser posted image user posted image user posted image  bo pač malo bolj škifasta... Jutri zjutraj bo čas za lase, čeprav v mojem naravniku piše, da ni cajt za kakršno koli delo z lasmiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4159
5.3.2009 8:55:11   
melaverde

Jaz sem tudi imela namen si danes zjutraj prat glavo, ampak se mi prav ni dalo. Če si bi še glavo prala bi mogla vstat ob 5-ihuser posted image user posted image user posted image  bo pač malo bolj škifasta... Jutri zjutraj bo čas za lase, čeprav v mojem naravniku piše, da ni cajt za kakršno koli delo z lasmiuser posted image user posted image

dio mioooo, ma kaj piše tudi kdaj se lahko možu posvetiš???? user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
5.3.2009 9:06:22   
asso
Čaki, da vidim...

Allora:
V poslovanju: ODDIH ali enostavno, rutinsko delo.
V okolju: do 12:08 setev, sajenje in potikanje vsega, kar se ovija z viticami; sajenje in potikanje rož. po 12:08: sajenje in sejanje listnate zelenjave, zalivanje rož.
V stanovanju: do 12:08: izdatno zračenje, nezahtevno čiščenje, pranje perila (polovična podpora). Po 12:08: nezahtevno čiščenje, pranje perila (polovična podpora)
V prehrani: do 12:08: POST ali malo maščobnih živil in cvetne zelenjave, več pitja vode. Po 12:08: POST ali malo živil z veliko ogljikovimi hidrati, listnate zelenjave ter sladkega in suhega sadja, več pitja vode.
V telesu: sproščanje in čiščenje organizma (s pitjem več vode ali čistilnih čajev); umivanje las (do 12:08). Narava NE podpira obdelave las (po 12:08)...

Evo, zdej veste kako ravnatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4161
5.3.2009 9:21:19   
n€na
js sem pamisla, da je z mano kaj narobe.....se tudi jaz full čudno počutimuser posted image user posted image

po moje je krivo vremeuser posted image user posted image

glede šefa...jaz mam premajhno plačo, da bi bu kupla darilo....on meni še nagrade za delo ne da, ki si jo zaslužimuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
5.3.2009 9:36:52   
zrak

Čaki, da vidim...

Allora:
V okolju: do 12:08 setev, sajenje in potikanje vsega, kar se ovija z viticami; sajenje in potikanje rož. po 12:08: sajenje in sejanje listnate zelenjave, zalivanje rož.
V stanovanju: do 12:08: izdatno zračenje, nezahtevno čiščenje, pranje perila (polovična podpora). Po 12:08: nezahtevno čiščenje, pranje perila (polovična podpora)
V prehrani: do 12:08: POST ali malo maščobnih živil in cvetne zelenjave, več pitja vode. Po 12:08: POST ali malo živil z veliko ogljikovimi hidrati, listnate zelenjave ter sladkega in suhega sadja, več pitja vode.
V telesu: sproščanje in čiščenje organizma (s pitjem več vode ali čistilnih čajev); umivanje las (do 12:08). Narava NE podpira obdelave las (po 12:08)...

Evo, zdej veste kako ravnatuser posted image user posted image user posted image user posted image

MA KJE SI TO POBRALA.. VEŠ DA MENE ZANIMAJO VSE TAKE BALE

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
5.3.2009 9:47:46   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Čaki, da vidim...

Allora:

MA KJE SI TO POBRALA.. VEŠ DA MENE ZANIMAJO VSE TAKE BALE

V nekem rokovniku, ki smo ga dobili za novo leto z naslovom "koledar naravnih priložnosti NARAVNIK 2009", slučajno sem ugotovila, kaj ima notriuser posted image user posted image user posted image  lepo za vsak dan piše kaj je primerno, kako vpliva... kje je sonce, kje je luna...
Jutri nastopi retrogadnost Venere - čustva; Planet VENERA je energijsko-informacijsko vpliven na področju ljubezni in partnerstev, pa tudi na polju denarja, premoženja in medsebojnih odnosov. To obdobje je od 06.03. do 17. aprila (letos). V tem času nastopi obdobje, ki povzroča motnje oz. NESMISELNE zaplete predvsem pri sklepanju in razdiranju zakonskih zvez in partnerstev vseh vrst, ustanavljanju podjetij, predstavitvi novih izdelkov na trgu in uvajanje njihove prodaje, pri raznovrstnih pogajanjih in diplomatskih dejavnostih, najemu posojil, nakupu avtomobilov ter naložbah v storitve, izdelke oz. imetje v delovanju, še zlasti za podjetja s področja kozmetike, nakita, modnih oblačil in luksuznih izdelkov in storitev....

Dej ti bom skopirala in dala. Je zanimivo prebrat (vsaj meni, ker nekaj pa že verjamem na to - vpliv planetov...)

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
5.3.2009 9:49:00   
thaiss

jutro, jaz sem tudi nikakva..je anka nas ulovila luna, ne samo naše mulčkeuser posted image user posted image

melaverde- ma kaj kadit si začela???

HM Trst- sem bila samo enkrat in ni kišakoša. Kaj pa uni novi trgovski center, kdaj odprejo??

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
5.3.2009 9:49:56   
thaiss

, čeprav v mojem naravniku piše, da ni cajt za kakršno koli delo z lasmiuser posted image user posted image

koje čudo ti je zdej to??

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
5.3.2009 9:51:45   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

, čeprav v mojem naravniku piše, da ni cajt za kakršno koli delo z lasmiuser posted image user posted image

Beri moj zadnji (oz. predzadnji, ker ta je zadnjiuser posted image ) post...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
5.3.2009 9:52:49   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

glede šefa...jaz mam premajhno plačo, da bi bu kupla darilo....on meni še nagrade za delo ne da, ki si jo zaslužimuser posted image

moj si sploh ne zasluži darila z moje strani..... izvaja mobing, lihkar je moril po telefonu, da kje sem bila včeraj ob 16:40user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
5.3.2009 9:53:28   
thaiss

Beri moj zadnji (oz. predzadnji, ker ta je zadnjiuser posted image ) post...

prebrala, ma sem malo v zamudi in berem za nazaj...zdej sem že z vsem na tekočem...user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
5.3.2009 9:57:14   
asso
Jaz moram še šefu razložit, kaj piše v naravniku, da danes ni dan za delo... ker mi nalaga in nalaga in nalaga... kot da sem trojnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
5.3.2009 10:01:37   
n€na

Jaz moram še šefu razložit, kaj piše v naravniku, da danes ni dan za delo... ker mi nalaga in nalaga in nalaga... kot da sem trojnauser posted image user posted image user posted image

zdej sem pa še jaz padla not za ta naravnik.......grem mal po netu prebrskat če ga najdem...
bi ga jaz pol dala mojemu vodji skupine za prebrat, da bi vedu, kdaj mi lahko prinese kaj za delat in da me noben dan ne sme utrujat....kaj šele kaj težituser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
5.3.2009 10:07:34   
zrak

jutro, jaz sem tudi nikakva..je anka nas ulovila luna, ne samo naše mulčkeuser posted image user posted image

melaverde- ma kaj kadit si začela???

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
5.3.2009 10:11:36   
zrak
NARAVNIK PRODAJA  se v vseh trgovinah leonardo.. eko samo to sem našla...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
5.3.2009 10:14:02   
zrak
KDO SE KAJ SPOZNA NA VILE v Toscani ali pa ima dober kontakt.... Thaiss, Austen... ve ki ste delale v turizmu...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
5.3.2009 10:15:49   
asso

KDO SE KAJ SPOZNA NA VILE v Toscani ali pa ima dober kontakt.... Thaiss, Austen... ve ki ste delale v turizmu...

Joj, jaz sem imela en internet naslov ene vile tam doli... ampak vprašanje, kje imam zdej to (če imam)...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......