dskubin -> RE: Južna Primorska (8.2.2009 11:45:41)
|
Včeraj zvečer smo se vrnili s krasnih počitnic. Uživali smo na polno, samo premalo je duralo. Bi rabli še 1 teden in bi po moje Draž samostojno smučal. Zadnji dan se je ful okorajžil, sva šla z vajetni z vrha Pohorja z Bolfenka čisto v dolino in z gondolo gor, se mu je zdelo tako dobro. Čim je bla daljša ravnica je on med smučanjem začel pet Terzinko, pa mahat okoli tistim, ki so ob progi počivali, so se nam vsi smejali [sm=smiley36.gif] Smo ugotovili, da Diti še ni za smučke, smo jo na sankah furali. Sta se pa oba metala in kotalila po snegu, da smo imeli radiatorje nonstop zafilane z oblekami, kopalnica je bla kot ciganska tržnica [sm=smiley36.gif]. V soboto, ko smo šli gor, je celo pot in celo noč snežilo, smo bli kot v pravljici. Vse zasneženo, na drevju ivje na debelo, po strehah meter snega in ogromne ledene sveče. Nazaj smo prišli v dežju, pa snega je ogromno pobralo, drevesa kot spomladi. Cel teden pa smo imeli suho, zadnje dni prav lepo sonce. Tko da sem prav vesela, da za gor napovedi niso držale in smo izkoristili vse do zadnjega dneva za smučanje. Aja, sem stala na smučkah po 16 letih [sm=smiley29.gif], pa ne vem, kaj sem do zdej čakala. Isto, kot bicikel, ne pozabiš nič [sm=bravo.gif], samo strah je večji [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|