NAVT -> RE: Južna Primorska (19.8.2008 8:25:59)
|
Jutro! Jaz in Neža sva že neki časa v akciji, una druga dva pa sta še v mižikinu. Helenav, ta naša driska se je zgleda zaključila. Včeraj smo bili pri P z Brino in Nežo, od nedelje je drekec trd, čeprav še nsem dala jogurta. Bomo videli kako bo, ko poskusim z vso problematično hrano. Aljošo pa še vedno trebušček boli, tu in tam, pol pa malo prdne, pa je dobro. Do zdaj je tudi kaj prdel, pa se ob tem ni ravno zvijal. Ne vem, bom še počakala kakšen dan, sicer pa Bemove itak ni. Cuma, za bronhoimunal pravijo, da je kot neke vrste cepivo. Meni ga je svetovala dr. Deisinger na Debelem rtiču. Med drugim mi je svetovala še naj se vsi cepimo proti gripi. Ko sem Bemovi to omenila je padla s stola. Rekla je da se je začelo s temi cepivi proti vsakem prehladu pretiravat 100 na uro. Da farmacija samo še prodaja in nateguje, da so zdravniki ratali neki prodajalci dalje. Poleg tega je še rekla, da npr. neka gripa ne pomeni življenjske nevarnosti, razen če nise star al pa srčni bolnik. Da ni nič tragičnega če otrok preboli kakšno virozo, ki je sicer zoprna in nadležna, a pripomore h krepitvi imunskega sistema. Skratka, po vsem kar mi je povedala in predvsem po njeni burni reakciji, ki je nisem navajena, ker je za moje pojme precej umirjena ženska, sem se odločila, da ji verjamem. Že itak sem proti cepivom, da bi se šla pa neko dodatno filanje, pa rajši ne. Na zadnjem RA pregledu je Semičeva spet slišala šum na Nežinem srčku, tako da sem se odločila in se bomo naročili na UZ srčka. Verjetno je vse bp, a bomo lažje spali. Vsaj jaz!
|
|
|
|