dskubin -> RE: Južna Primorska (17.12.2008 15:22:49)
|
Čau čvekice, 2 strani pa nič nouga ;) Jah, eni otroci so bolj naprej z govorom, drugi s kakanjem, tretji s skakanjem. Jaz zaenkrat še nimam izkušenj z nesodelovnjem pri zdravnici, me je pa tega prav strah. Oziroma še bolj, kot nesodelovanja, me je strah, kaj bosta povedala, Pri 1,5 leti je blo z Diti še čisto OK in jepri P naredila skoraj vse, stolp iz 8ih kock, pokazala vse,.. Ko je blo pa za vržt žogo je rekla NE in jo stisnila k sebi ;) Zdej pa tudi njo hvata neka kao sramežljivost. Draž je bil glih malo starejši, ko ga je vprašala kdo leti, pa je reku da ne ve, da se mu zdim, da je galeb - je una hmal crknla od smeha. Se mi zdi, da je Diti tolk z govorom za njim - pa če berem o vaših, je prava klepetulja. Kakamo pa še zmeraj v plenico - mislim, ona pove takoj, ko se pokaka [sm=hudicek1.gif], za lulat pa večkrat vpraša [sm=zmeden.gif], včasih gre na kahlico, včasih na školjko. Mi imamo pručke in un nastavek za školko račko. Draž zna it že sam (tam enkrat od 2,5 let, nič prej), za Diti pa je pručka še vseeno prenizka. Aja, pa ne želte si, da bi otroci po kakanju kaj hitro znali it dol s školjke, bojo vse namazali une nastavke po poti dol [sm=smiley36.gif] Anekdotica: Smo bli v pon. pri psihologinj al kaj je že, z mulcem. Je tam tudi sčvekal vse in svašta. Me je vprašala, če imamo več otrok, pa je kar on odgovoril, da imamo še Diti, pa Karolino, Veroniko in Barbaro. Sem ji samo rekla, da so res vsi v naši hiši, samo glih naši otroci, da niso. [sm=smiley36.gif] Pa a veste, kdo plava v morju? Ribice, skati, kiti in tudi kak kuža [sm=smiley36.gif] Aja, pa mogu je sestavljat stolpce, ampak tako, da so v enem stopcu samo kocke iste barve) - pa se je kar nekaj časa upiral in raje zlagal vagončke. ona njemu - stolpce, on nazaj: ne, jaz bi rajši vagončke. In ko je lepo iz vseh kock naredil svoje vagonče, je naredil še tisto, kar je una čudna teta hotla [sm=smiley36.gif]. Še dobro, da je to tolk hiter pregled, da je ni imel časa še česa naučit. Včeraj je reku nonotu, da je jazbec [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] Aja, ljudje so se začeli obračat po cesti za nami, ker Diti poje eno novo: Luna sije, kladvo bije trudne, pozne ure že, préd neznane srčne rane meni spati ne pusté. Ti si kriva, ljubezniva deklica neusmiljena! Ti me raniš, ti mi braniš, de ne morem spat doma. [sm=jezicek.gif] Jo uči nona tisto, kar imajo oni na pevskih [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif] IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ops, ne piva vina!!! ops, ne piva vina!!! Pa je bla res kaka kaplja preveč. A mogoče vidiš dvojno? [sm=smiley36.gif] Dejte še kaj napisat, ker mam novoletne čestitke za delat, pa se mi tko ne ljubi. Pa posoda me gleda s pulta [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|