helenav -> RE: Južna Primorska (10.12.2008 6:04:18)
|
dobro jutro čakule..... jaz vam sledim, ma za pisat ni cajta....eko zdej sem si ga vzela... pijem že pol ure kafe in sedaj se grem zruhtat predno se zbudi....****...iš kako sem zaspana...ampak če se hočem zjutraj odpravit od doma z zajtrkom in kafetom v trebušku, se morme zbudit že ob 5.30 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Včeraj smo šli do zdravnice, se preventivno poslušat, ker malček kašlja..pa je vse b.p....pljučka čista, celo nosek je zabasan le zjutraj in po vrtcu...kri je tudi ok..le malenkost slabokrvna..jutri grem čez po ene kapljice...ne vem kako se kličejo, ker mi je napisala recept, njene pisave pa ne štekam. Je pa rekla, d anaj bo ta teden doma????????? Ma zakaj???? ona je čisto normalna in kašelj je rekla, da je od sluzi,ki se izteka po kanalu....ne štekam..ma ja sej oni vedno tako rečejo..ampak Klara bo šla v vrtec...se mi zdi da je sedaj ko je notri že tako dolga, kar stabilnega zdravja....sem ziher da če jo vzamem ven, bo v ponedeljek pokasirala kaj novega..pri noni bo v vatko zavita in bit doma da se odpočije????ma od česa???....bu? Vglavnem, ne bo doma.... Lučke nas to leto še ne zanimajo..ona je vsa vesela,če vidi luno na nebo in to je to....niti jelke ne šmirglja....bomo vidli, kaj bo rekla, ko bo vidla jutrinašo. Jutri sem fraj...grem v IT nakupovat za božička, za vse pridne otroke...in si kupit nekja za službeno fešto... Lep dan... h&K
|
|
|
|