|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Babi, dedi, tast in tašča
8.8.2008 10:51:12   
Vešča
a
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Otrok ni siten zaradi objemov starih staršev,ampak je treba poiskati druge faktorje.

Se strinjam z Nevo. Prej bi rekla, da otrok čuti tvoje nelagodje in sprejema dejanja starih staršev kot narobe. S tabo sodeluje. Mislim, da moraš začet iskat vzroke za njeno sitnobo pri sebi.

U, to pa po mojih izkušnjah sploh ne drži. Eni otroci se namreč enostavno nočejo stiskat, niti v naročju nočejo sedeti. Moj je že bil tak. In je treba upoštevat njihovo voljo, saj so mali osebki s svojimi čutenji.

Se popolnom astrinjam. Moja hči se do 1,5 leta sploh ni hotela crkljati pri nikomer - niti pri meni! Po tem pa se je crkljala, ampak izključno samo pri meni in še to samo zjutraj, ob odhodu in prihodu z vrtca in zvečer.

Moja mala je sicer tak karakter, da je že čisto od malega vsakomur takoj jasno in glasno pokazala, da ji kaj ni všeč. Če pa po kakemu čudežu komu to ni bilo jasno, sem pa še jaz rekla, da ji ni všeč in naj preneha. Bolj ali manj prijazno - odvisno od vsiljivosti človeka.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 51
8.8.2008 10:58:58   
ronja
muškaš, se ful strinjam! A ni hecno: sneguljčica ne razume, da bi jaz rada bila s svojim 1 letnim otrokom 7 dni na teden, ne pa samo 3, hkrati se ji pa zdi, da bi odrasli otroci morali pa si želet bit s svojimi starši po 4 dni na teden... Meni to ni razumljivo, ampak mogoče sem res ful naumna (čeprav dokazi kažejo v nasprotno smer - IQ pa touser posted image )...

(odgovor članu Vešča)
Neposredna povezava do sporočila: 52
8.8.2008 11:00:37   
ronja
Sem pa ful vesela, da nas je kar nekaj takih, ki nam samostojnost in svoboda nekaj pomenijo in se nam zdi prav, da si družina sama pere in kuha...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 53
8.8.2008 11:40:26   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

muškaš, se ful strinjam! A ni hecno: sneguljčica ne razume, da bi jaz rada bila s svojim 1 letnim otrokom 7 dni na teden, ne pa samo 3, hkrati se ji pa zdi, da bi odrasli otroci morali pa si želet bit s svojimi starši po 4 dni na teden... Meni to ni razumljivo, ampak mogoče sem res ful naumna (čeprav dokazi kažejo v nasprotno smer - IQ pa touser posted image )...

Ne razumem pa nečesa - če so z njenimi starši 4x na teden - kolikokrat so potem z njegovimi? Al si morda samo njeni starši zaslužijo pozornost? NO, sneguljčica?

Meni osebno so ljudje, ki naj bi bili odrasli in non stop visijo pri svojih starših - skoraj bolani (pa nič osebnega, ne narobe razumet)... predvsem pa očitno nimajo nobenega življenja, kajti če bi ga imeli, ne bi imeli toliko časa za starše ...

p.s. pa iz izkušenj povem, da tut živet pri njih ni tako luštn, pa četudi se razumeš - nikoli ne moreš čist sproščeno dihat ...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 54
8.8.2008 11:47:27   
ronja
Ja, meni je rekla, da bi morala bit 4x na teden s svojo taščo. Ne vem, kolikokrat bi smela bit s svojimi, predvsem pa ne vem, kako bi vse to spravila v en teden... hkrati ji pa ni jasno, da hočem bit s svojim otrokom, ki je res še otrok inše rabi mamo - saj ma komaj eno leto, zaboga! Pa pravi, da jo ne vem kak navezujem nase, ker je ne dam 4x na teden k tašči za cel dan... Ne razumem, pa če me ubiješ!

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 55
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?