RE: Babi, dedi, tast in tašča (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Vešča -> RE: Babi, dedi, tast in tašča (8.8.2008 10:51:12)

a
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Otrok ni siten zaradi objemov starih staršev,ampak je treba poiskati druge faktorje.

Se strinjam z Nevo. Prej bi rekla, da otrok čuti tvoje nelagodje in sprejema dejanja starih staršev kot narobe. S tabo sodeluje. Mislim, da moraš začet iskat vzroke za njeno sitnobo pri sebi.

U, to pa po mojih izkušnjah sploh ne drži. Eni otroci se namreč enostavno nočejo stiskat, niti v naročju nočejo sedeti. Moj je že bil tak. In je treba upoštevat njihovo voljo, saj so mali osebki s svojimi čutenji.

Se popolnom astrinjam. Moja hči se do 1,5 leta sploh ni hotela crkljati pri nikomer - niti pri meni! Po tem pa se je crkljala, ampak izključno samo pri meni in še to samo zjutraj, ob odhodu in prihodu z vrtca in zvečer.

Moja mala je sicer tak karakter, da je že čisto od malega vsakomur takoj jasno in glasno pokazala, da ji kaj ni všeč. Če pa po kakemu čudežu komu to ni bilo jasno, sem pa še jaz rekla, da ji ni všeč in naj preneha. Bolj ali manj prijazno - odvisno od vsiljivosti človeka.

ronja -> RE: Babi, dedi, tast in tašča (8.8.2008 10:58:58)

muškaš, se ful strinjam! A ni hecno: sneguljčica ne razume, da bi jaz rada bila s svojim 1 letnim otrokom 7 dni na teden, ne pa samo 3, hkrati se ji pa zdi, da bi odrasli otroci morali pa si želet bit s svojimi starši po 4 dni na teden... Meni to ni razumljivo, ampak mogoče sem res ful naumna (čeprav dokazi kažejo v nasprotno smer - IQ pa to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image])...

ronja -> RE: Babi, dedi, tast in tašča (8.8.2008 11:00:37)

Sem pa ful vesela, da nas je kar nekaj takih, ki nam samostojnost in svoboda nekaj pomenijo in se nam zdi prav, da si družina sama pere in kuha...

maruškaŠ -> RE: Babi, dedi, tast in tašča (8.8.2008 11:40:26)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

muškaš, se ful strinjam! A ni hecno: sneguljčica ne razume, da bi jaz rada bila s svojim 1 letnim otrokom 7 dni na teden, ne pa samo 3, hkrati se ji pa zdi, da bi odrasli otroci morali pa si želet bit s svojimi starši po 4 dni na teden... Meni to ni razumljivo, ampak mogoče sem res ful naumna (čeprav dokazi kažejo v nasprotno smer - IQ pa to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] )...

Ne razumem pa nečesa - če so z njenimi starši 4x na teden - kolikokrat so potem z njegovimi? Al si morda samo njeni starši zaslužijo pozornost? NO, sneguljčica?

Meni osebno so ljudje, ki naj bi bili odrasli in non stop visijo pri svojih starših - skoraj bolani (pa nič osebnega, ne narobe razumet)... predvsem pa očitno nimajo nobenega življenja, kajti če bi ga imeli, ne bi imeli toliko časa za starše ...

p.s. pa iz izkušenj povem, da tut živet pri njih ni tako luštn, pa četudi se razumeš - nikoli ne moreš čist sproščeno dihat ...

ronja -> RE: Babi, dedi, tast in tašča (8.8.2008 11:47:27)

Ja, meni je rekla, da bi morala bit 4x na teden s svojo taščo. Ne vem, kolikokrat bi smela bit s svojimi, predvsem pa ne vem, kako bi vse to spravila v en teden... hkrati ji pa ni jasno, da hočem bit s svojim otrokom, ki je res še otrok inše rabi mamo - saj ma komaj eno leto, zaboga! Pa pravi, da jo ne vem kak navezujem nase, ker je ne dam 4x na teden k tašči za cel dan... Ne razumem, pa če me ubiješ!

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]