Vešča -> RE: Babi, dedi, tast in tašča (8.8.2008 10:51:12)
|
a IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Otrok ni siten zaradi objemov starih staršev,ampak je treba poiskati druge faktorje. Se strinjam z Nevo. Prej bi rekla, da otrok čuti tvoje nelagodje in sprejema dejanja starih staršev kot narobe. S tabo sodeluje. Mislim, da moraš začet iskat vzroke za njeno sitnobo pri sebi. U, to pa po mojih izkušnjah sploh ne drži. Eni otroci se namreč enostavno nočejo stiskat, niti v naročju nočejo sedeti. Moj je že bil tak. In je treba upoštevat njihovo voljo, saj so mali osebki s svojimi čutenji. Se popolnom astrinjam. Moja hči se do 1,5 leta sploh ni hotela crkljati pri nikomer - niti pri meni! Po tem pa se je crkljala, ampak izključno samo pri meni in še to samo zjutraj, ob odhodu in prihodu z vrtca in zvečer. Moja mala je sicer tak karakter, da je že čisto od malega vsakomur takoj jasno in glasno pokazala, da ji kaj ni všeč. Če pa po kakemu čudežu komu to ni bilo jasno, sem pa še jaz rekla, da ji ni všeč in naj preneha. Bolj ali manj prijazno - odvisno od vsiljivosti človeka.
|
|
|
|