Mišni -> RE: Šotor Hihg Peak Amalfi (7.8.2008 8:03:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Ko pravi tanikaa zaradi omare - mi bomo tudi za drugo leto definitivno nabavili še kaj takega, ker enostavno pogrešaš nekaj, kamor bi odlagal stvari; imam še tisto visečo IKEA mrežo s predali, upam da veste, kaj mislim, in to je to, drugače pa vse po tleh leži in je razmetano v eni uri, Jaz imam vse v kovćčku v predprostoru in sem samo jaz pooblaščena za dajanjje cunj ven, tako da res ne rabim nobene omare. Midva z malim imava cunje v enem malo večjem kovčku, dec pa v majhnem, pa je. Sem mislila, da bom vsaj kakšen stol rabila za iodlaganje cunj, pa niti tega ne rabim. Je pa gajn, ker je v šotoru v predprosturu prostoru na tleh prostor za 2 kovčka, neseser, nahrbtnik (za comp.), potem pa še za celo kuhinjsko kompozicijo (hladilnik, mizica s štedilnikom, el. hladilna torba) + TV, če je slučajno dež. To je pa res fajn v tem našem šotoru, pri Amalfiju je pa prostora še malo več. A da postavi se pa potem Amalfi tako, kot vsi drugi, nič težje. Ma malo me skrbi, ker sem na morju ene Nemce gledala, ki so se kar namatrali, ko so en podoben šotor postavljali, pa je imel po moje kar kovinske palice, vsaj izgledale so. In je bil res ful težak.
|
|
|
|