Dobro jutro! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

ZVEZDICA 22 -> Dobro jutro! (2.3.2005 9:41:32)

Živjo babike!

Mene pa zanima, ker grem danes namreč v Ljubljano, kje je v Lj. H&M?Ne znajdem se najbolje, vem samo kje je Btc!

Hvala in bodite pridne!

Zvezdica

Tasika -> Dobro jutro! (2.3.2005 9:55:52)

V City parku v pritličju. To je bivši Spar, zadaj razširjen z trgovinami. Velik otroški oddelek, cotice relativno poceni, kvaliteta kar ok. Za otroke. Za odrasle pa ... raje ne komentiram. V angliji ga imenujejo 'wear and throw away'.

Lp

ZVEZDICA 22 -> Dobro jutro! (2.3.2005 9:57:51)

Tasika kje pa je City, če nisem preveč tečna?Kje se gre do tja?

Anonimen -> Dobro jutro! (2.3.2005 10:06:29)

Zvezdica,
ne moreš falit, ker je taaaakoooo velika stavba s takim veeeeeliiikkiiim parkiriščem (beri parkirna hiša). Če veš, kje je KOLOSEJ, si že skoraj tam.
Če veš, kje je McDonald, si že skoraj tam.
Če veš, kje je BOF, si tudi že skoraj tam.

Lahko pa greš od hale A proti Koloseju, pa si spet tam :bravo:

Če ti še kaj ni jasno, kar prašaj :)-

ZVEZDICA 22 -> Dobro jutro! (2.3.2005 10:27:31)

Tinka smešno, ampak ne vem kje je kolosej in niti kje je vse drugo.če si tako prijazna, bi te prosla, če mi poveš kje bi najprej prišla do tja od kliničnega centra.a je to v centru lj.?

hvala!!!

lunca77 -> Dobro jutro! (2.3.2005 10:31:47)

hojla če veš kje je btc pol si tam. drugače pa greš iz kliničnega centra proti mostam (šmartinska cesta kot bi šla proti btc-ju), potem pa piše city park in zaviješ na semaforju desno. tam je parkirišče in si tam, drugače pa je to en semafor za vhodom v btc. mislim pa, da ti že v centru piše btc in samo sledi znakom, ne morš falit.

mal sm zakomplicirala :ups: ampak upam, da razumeš. je pa to ista pot kot bi šla recimo iz centra proti mariboru.

lp lunca77

saba -> Dobro jutro! (2.3.2005 11:22:03)

http://www.btc-city.com/zemljevid.php

Anonimen -> Dobro jutro! (2.3.2005 14:59:03)

Joj, jest sem pa zdej že prepozna, a ne :zmeden:
Upam, da je naša Zvezdica našla City park :bravo:

Stran: [1]