jaz sem odpovedala :( (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naja78 -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 9:30:17)

:((hoj.:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::((:((:((:((:((:((:((:((:((

no coment!!!!!

ps:grem malo na of!pa pridem še nazaj!!!!

mujcek -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 9:32:44)

te čisto razumem, jaz sem tudi še vedno :(

malo se odklopi, potem pa se hitro vrni :rozica::rozica::rozica:

baguSka -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 9:35:17)

Dont think about it!!!!!!!

A & T -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 9:40:42)

skoda... vendar se hitro vrni... jaz sem zalovala le en dan...nato pa sem ze bila stara vesela Andrea, s polno optimizma.

Saj bo... vse bomo :nosecka:, obljubim...

svizc -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 10:09:25)

ne bit zalostne sej bo tudi nam se sreca nasmehnila, da bomo prišle do svojih:duda:
pravijo da če si prvi dan menstruacije vesel in zadovoljen da se potem sigurno prime
čauči:miska::miska:

Skye -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 10:14:07)

naja ne bit žalostna......je pa naslednji mesec ne bo....ti rečem:)

Urša76 -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 10:16:32)

naja, ne si tok k srčku vzet, sej boš enkrat :nosecka:, bo pa pol tkoooooo sladko, da bo že na sladkorno dišal;)

tinkamiška -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 10:32:18)

Naja, pridi hitro nazaj:rozica::rozica::rozica:

Tinka

Andy13 -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 10:59:40)

Naja, kar pozabi in veselo v boje za :duda:
Za vsakim dežjem posije sonček! :rozica:

larisa -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 11:09:54)

Naja dons mal pojokej, da ti bo lažje, pa na sončka pojdi, jutri pa veselo v nov dan in nabirat optimizem za čas ob O!!!:rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 11:50:09)

Naja, naredi, kar je najbolje zate. Moja izkušnja je pa taka, da sem tu lažje premagovala žalost in razočaranja. Ko se odkakneš problemi ostanejo.

Vse dobro :rozica::rozica::angel::angel::rozica::rozica:

ElaM -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 11:51:14)

Naja, jest sem jo včeraj fasala :hudicek::hudicek:.
Bo drug mesec bolje, garant.:)

simi73 -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 12:13:48)

Naj, ne se sekirat. Tud mene je danes obiskala:hudicek:. Pa bo enkrat, ko ne bo prišla in bomo vse :nosecka:.
eno :rozica: in :angel: zate in sotrpinke
simi73

čveka -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 13:35:48)

Naja.

Isto je blo pr meni prejšnji teden......sam vem, da enkrat bo, enkrat jo bova oba z dragim pregnala...vsaj za čas :nosecka:....
Prav je, da nismo preveč malodušne, ko nas obišče...:hudicek:.

Midva se bova veselo pripravljala poroko:love: in čakala na njeno izginotje:bravo::bravo:

lpč

cuma -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 17:41:37)

Naja!
potolaži se, še dobra si, da si priznaš!
Jaz sem dobila :hudicek: pa še vedno ne verjamem, da nisem :nosecka: !
Že dva cb-ja sem naredila in je bil 2x - , jaz pa še vedno nekaj čutim!
Saj bo! Zate, zame in za vse prišel tisti trenutek, ko bomo na RR-ju sporočile veselo novičko!
Komaj čakam!:miska:

mujcek -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 18:09:16)

spet se vam jaz javljam...

Jaz sem iz ure v uro bolj :((. kamorkoli se obrnem vsepovsod so :nosecka: ali pa :duda:. Prižgem TV in evo njih, pokličem malo okrog in zvem za nove :nosecka:, pa ta in ta je rodila...
Saj sem vesela, da jim je uspelo in so srečni ampak se mi zdi, da sem edina, ki nima te sreče. Mogoče imam res tako srečo, da so okrog mene sami močno plodni ljudje, le meni ni namenjen :angel:.
moj :love: me je tolažil, da bova kmalu dobila najlepšo in zdravo :duda:, ampak jaz več ne verjamem in še samo :((
vem, da to ni dobro ampak se mi zdi, da je upanje umrlo :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Skorpija -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 18:16:14)

mujcek glavo gor! Mene ista žalost pograbi kakšen teden pred M ampak kaj imamo od tega?

Saj mata z dragijem še kar nekaj časa na pretek in vse lepe stvari vzamejo dosti časa... Pomisli, kako bosta bolj vesela, ko končno bo, saj bosta vedela, da se vama je izpolnila res gromozanska želja!

Pogumno!:rozica:

miska2004 -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 19:25:39)

Naja in mujcek, vaju čist razumem, vse smo na istem... Ampak moramo bit optimistične, vse nas nekje čaka en :angel::duda:!!!!

Držim pesti za vaju, da vama bo čimprej uspelo, in za vse ostale tud!! :metulj:

mujcek -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 20:45:46)

hvala vsem, ampak mislim, da mojega upanja še nekaj dni ne bo :( Imam občutek, da se bom za svojega :angel: mogla še dolgo časa boriti

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
mi je pa lažje, ko se spomnim, da imam vse vas
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Nyah* -> jaz sem odpovedala :( (2.3.2005 23:07:35)

Drage moje deklice!

Tudi jaz sem imela ta mesec res veliko upanje za to, da sem :nosecka:, a sedaj me ze takooooo vse boli:grrr:, da bom jutri zjutraj prav gotovo takoj srecala :hudicek:. Ze sedaj mi gre na jok:((:((:((, cutim, da nimam vec moci, upanja, razumete me kajne:(, moje drage, vse prezivljamo isto.

kaj ces, kaksen dan traja, potem spet veselo :sloncek::sloncek::sloncek:, upamo, drzimo :miska::miska::miska:

Nocko,

zalostna Nyah.

Stran: [1]