Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 4.8.2008 9:09:03
|
|
|
|
metkica1
|
v tušu
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 4.8.2008 9:09:32
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajči Zanima me kje kupujete zelenjavo in sadje za svoje , tiste, ki je ne pridelate doma? Tam, kjer tudi zase in za moža.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 4.8.2008 9:16:07
|
|
|
|
Mišni
|
V Sparu, kot tudi večina drugih stvari.
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 4.8.2008 12:42:13
|
|
|
|
Srečk@
|
Spar, Tuš, mercator, tržnica
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 4.8.2008 12:43:42
|
|
|
|
lemavrica
|
Spar, Mercator, Tuš
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 4.8.2008 13:18:22
|
|
|
|
Naja30
|
Spar, hofer, mercator.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 4.8.2008 14:10:53
|
|
|
|
simin
|
v živilskih trgovinah najraje kar v Sparu, pa tudi v Lidlu imajo lepo izbiro!
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 4.8.2008 14:45:05
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
sicer zdaj vrt rula, ampak ko kupujem pa ponavadi v Lidlu, Merkatorju ali pa na tržnici.
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 4.8.2008 15:44:50
|
|
|
|
brigitaa
|
Tam, kjer tudi zase in za moža. [/quote] <Čist teb podobn odgovor...kr neki........včas je bolš kj zase zadržat, sam to pride z leti
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 4.8.2008 20:59:36
|
|
|
|
Dashenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajči Zanima me kje kupujete zelenjavo in sadje za svoje , tiste, ki je ne pridelate doma? Zelenjava: Na ljubljanski tržnici, pri branjevki iz okolice Ljubljane. Sadje: Na ljubljanski tržnici, vedno pri istem "dilerju" iz bivše juge.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 4.8.2008 21:01:06
|
|
|
|
Tisana
|
na lj tržnici
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 5.8.2008 0:49:12
|
|
|
|
sandra85
|
sicer mo grejo VSI komentarji od volge na (kakor tudi marsikateri), samo tokrat je čisto normalno odgovorila: kjer kupuje tudi zase in za moža, saj je to čisto normalen odgovor, katerega sem imela tudi js v mislih da ne delam reklame za trgovine
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 5.8.2008 11:39:20
|
|
|
|
Anonimen
|
V Sparu, al pa pri enem privatniku.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 5.8.2008 11:41:24
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 sicer mo grejo VSI komentarji od volge na (kakor tudi marsikateri), ja, zakaj se pa potem matraš in jih bereš? Spodaj je ikona Ignore oz. blokiraj, klikneš in me več ne vidiš. Simpl ko pasulj.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 5.8.2008 12:21:18
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 sicer mo grejo VSI komentarji od volge na (kakor tudi marsikateri), ja, zakaj se pa potem matraš in jih bereš? Spodaj je ikona Ignore oz. blokiraj, klikneš in me več ne vidiš. Simpl ko pasulj. Veš, da včasih nas kakšna stvar zelooo živcira, ampak enostavno jo moramo gledat ali brat... Da lahko potem še bolj pljuvamo po njej. Pa da ne bo pomote, Volga jaz tvoje komentarje rada berem.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 5.8.2008 14:41:08
|
|
|
|
kaya2007
|
spar, mercator, leclerc, tržnica btc, lokalni sadjar. mi pa nikjer zelenjava/sadje ni najbolj všeč, tako da ne bi nič od tega ravno pohvalila.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 5.8.2008 14:43:16
|
|
|
|
butt3rfly
|
dejte vidve, noooo... držte se teme, da ne bo spet nastalo nevem kako sklopucalo iz čist enostavnega vprašanja enostavno preveč je tega zadne čase. da dam še jst vzgled: bolj kot ne špar al pa merkator (najbližji sosed), zadne cajte pa lidl, ker majo čist vredi zelenjavo in sadje, pa še mal ceneje je.
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 16.8.2008 12:48:39
|
|
|
|
Pia77
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga Tam, kjer tudi zase in za moža. <Čist teb podobn odgovor...kr neki........včas je bolš kj zase zadržat, sam to pride z leti Meni so pa Volgini odgovori všeč; inteligentni in za ščepec predrzni. Ne pa nesramni na osebnem nivoju, tipa "čist teb podobn odovor...kr neki..." Aja, zelenjava je zaenkrat še z vrta, potem pa bo verjetno iz katere koli štacune.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 16.8.2008 13:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Tam, kjer tudi zase in za moža. Enako. Nekaj v trgovini, nekaj na trznici. Nekaj pa od mame in varuske; smao tista ni na prodaj.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 16.8.2008 20:55:11
|
|
|
|
koala
|
Največkrat hofer, pa tudi tuš in špar.
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 16.8.2008 21:04:33
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ponavadi v Lidlu ali Mercatorju, ne kompliciram.
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 16.8.2008 21:32:19
|
|
|
|
benika
|
Tam, kjer tudi zase in za moža. Enako tudi pri nas.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 16.8.2008 21:36:28
|
|
|
|
Naja31
|
Tam kjer opravljam večje nakupe, mercator, včasih tržnica. V bistvu mi je čudno vprašanje. Kje pa naj bi jih kupovali?
|
|
|
|
RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje? 16.8.2008 22:06:04
|
|
|
|
butt3rfly
|
zaka pa čudn? men se pa tle čist nč čudnega ne zdi
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?