Aptamil 1 za Comformi1 - NUJNO (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Mina1 -> Aptamil 1 za Comformi1 - NUJNO (2.3.2005 9:01:00)

Dan;)

vem da je bilo že marsikaj napisano na to temo, pa vseeno:

Prvega:duda: smo tudi hranili z Comformilom, ker je imel skoraj 6 mesecev hude krčke, ki smo jih blažili z Lefaxin kapljicami.

Sedj se zgodba nekako ponavlja pri drugem novorojenčku:zmeden: (rojen 18.2.2005), torej zelo na sveže.

Sicer imam malo mleka, ali lahko kljub temu zamenjam Aptamil 1 za Comformil 1, ker je dosti zaprt, ima hude krče in ga blazno napenja, rita mu kar naprej ropota, pa še kupčke slabo podiramo. Najprej se je to dogajalo tam od cca 22:00 do 02:00, sedaj pa že skozi ves dan:(.

Torej, ali lahko kljub minimalnemu dojenju zamenjam Aptamil 1 za Comformil 1?

Hvala in pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

ZARA -> Aptamil 1 za Comformi1 - NUJNO (2.3.2005 9:04:50)

oj mina1...
Probej...Comformil je itak za dojencke s prebavnimi tezavami od rojstva naprej(zaprtje,krci...)

KIRA -> Aptamil 1 za Comformi1 - NUJNO (2.3.2005 9:06:31)

jaz bi na tvojem mestu tud menjala in ne matrala otroka. treba nardit, kar je najboljše zanj a ne?

tinčica -> Aptamil 1 za Comformi1 - NUJNO (2.3.2005 9:22:16)

oj, jaz sem ga tud zamenjala pa je bil mali star 2 tedna.

tinčica -> Aptamil 1 za Comformi1 - NUJNO (2.3.2005 9:23:17)

oj, jaz sem ga tud zamenjala pa je bil mali star 2 tedna.

MMM -> Aptamil 1 za Comformi1 - NUJNO (2.3.2005 9:25:23)

Mina 1
pokliči na Kolinsko-brezplačen telefon za svetovanje.
Tam ti bo svetovala kaj točno lahko narediš in kako postopno menjaš aptamil za comformil.Zelo prijetna gospa-ne spomnim se več imena,ki je dolga leta delala v pediatriji kot med.sestra in ima veliko izkušenj.
Mislim ,da je telefonska napisana tudi na škatli od Aptamila.Nujno pokliči tja preden menjaš.

Mina1 -> Aptamil 1 za Comformi1 - NUJNO (2.3.2005 9:26:12)

No sej, hvala;).

Je glih mami prišla in bo šibala v Kolinsko. Imam doma še zapakirano škatlo Aptamila 1 in ga bo z računom zamenjala za Comformil 1.

Pomoje je res najbolje tako:zmeden:. Zakaj bi se revček matral. Tudi prvi je zrasel ob Comformilu, je pa res, da je bil zaradi tega malo napihnjen nekaj časa, ker pravijo, da je Comformil malo "močnejša" hrana kot Aptamil in zato nekateri malo več pridobijo na teži.

pa-pa Mina1;)

tia&silvija -> Aptamil 1 za Comformi1 - NUJNO (2.3.2005 20:51:59)

Mleko menjaš tako, da daješ tri dni 2/3 Aptimila in 1/3 Comformila, nato naslednje tri dni 1/3 Aptimila in 2/3 Comformila in nato naprej samo Comformil. To varianto mi je povedal pediater vendar na žalost za mene prepozna saj sem v 1 mesecu zamenjala tri različne mleke (Aptimil, Novolac in Comformil) kar na enkrat, pa ni bilo nič narobe.

LP, S&T

Mina1 -> Aptamil 1 za Comformi1 - NUJNO (2.3.2005 20:58:39)

Sem glih začela z kombiniranjem Aptamila in Comformila. Moj glih :duda: po rokah nosi, ker ima spet HUDE krčke:((, jaz sem ga prenosila tam od 17:00 do 18:40 po rokah. Se pa je vsaj 3x pokakal danes po skoraj 3-eh dneh revček moj mali.

Pa tudi ta Playtex čaj smo kupili danes:zmeden:, pa Lefaxin imamo:zmeden:, a ga vseeno trga na momente močno, pa traja in traja. Enkrat je hudo čez dan, drugič ponoči, danes bo noč spet dolga:((, pa šele 12 dni smo stari:(

Se ponavlja zgodba od mojega prvorojenca, ki so ga krči dajali skoraj 6 mesecev.

Hvala za nasvet,

pa-pa Mina1

Stran: [1]