menjava mleka/hrane (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

fevzy -> menjava mleka/hrane (3.8.2008 20:37:47)

Mi smo do sedaj kupovali Novalac AC pri nas zdaj pa smo ga nabavili v Avstriji,ker je ceneje toda naša Sara 2 meseca sploh noče stekleničke, če pa jo že vzame jo z vsem odporom in kar poje skoraj vse izbljuva, če poje tudi 50 ml nekaj izbljuva. Danes sem ji dala en obrok HIPP-a 1 in je podrla kupčka in zaspala. Zanima me kako ste zamenjale hrano, kar takoj ali ste postopoma dajale drugo. Prosim za pomoč.

tilči -> RE: ZAMENJAVA HRANE - KAKO (3.8.2008 20:47:00)

Pri starejšem smo imeli najprej Aptamil in smo pri 2 mesecu zamenjali z Milumilom, takoj brez poizkušanja in ga je lepo sprejel; mlajši pa je Aptamil pil le v porodnišnici, potem doma 14 dni Novalac proti polivanju, sedaj pa smo na Milumilu.Vsa AM je lepo sprejel.
Pri starejšem sem edino enkrat probala Hipp, pa je zelo pogosto kakal in je imel že čisto rdečo ritko, tako da smo rajši zamenjali

butt3rfly -> RE: ZAMENJAVA HRANE - KAKO (4.8.2008 21:16:40)

nč postopno, kr direktno. kaj bi komplicirali. jst sm zamenjala ene 3 znamke, preden smo najdl pravo.

Taula -> RE: ZAMENJAVA HRANE - KAKO (5.8.2008 8:39:27)

Direkt zamenjaš, pa vidiš če otroku odgovarja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]