pribor za dojenčke (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

saska25 -> pribor za dojenčke (3.8.2008 9:45:19)

živjo mene pa neki zanima, če katera mamica ve kateri pribor je dobr za dojenčka? Jaz imam ubistvu plastično žličko, ki spreminja barvo, če je preveč vroča hrana. Zdej me pa zanima, če je ta vredu. Sem slišala od ene da so to žličko dali ven iz prodaje, ker je bilo nekaj narobe, pa me zanima, če katera ve kaj o tem. Hvala

špelin@ -> RE: pribor za dojenčke (3.8.2008 10:02:20)

Jaz imam kar plastične žličke iz DM-a (babylove ali nekaj takega) in se že od prve pike naprej super obnesejo. Pa še poceni so.

Aja, tisto, ki spreminja barvo ob stiku z vročo vsebino imam pa tudi jaz doma - dobila sem jo ob nakupu Lino izdelkov. Kaj je narobe z njo?

Anchikaa -> RE: pribor za dojenčke (3.8.2008 10:04:21)

Jaz mam od NUK-a žličke,ker so mi fajn,ko imajo dolg ročaj.

saska25 -> RE: pribor za dojenčke (3.8.2008 10:20:18)

slišala sem da so jo umaknili iz prodaje, ker naj bi mele ene strupene snovi. Sam jaz nisem nič slišala po TV-ju kej takega. Mi je pa povedala soseda. Zato me zanima če je še katera slišala kej takega.

sesil -> RE: pribor za dojenčke (3.8.2008 10:26:51)

IZVIRNO SPOROČILO: saska25

plastično žličko, ki spreminja barvo, če je preveč vroča hrana.

od katere firme pa? jaz sem včeraj kupla od nuby, jih imajo lih v akciji. sicer jo pa tudi proč vzšem za 1 E, če je res slaba.

špelin@ -> RE: pribor za dojenčke (3.8.2008 14:46:12)

Tale žlička je bila odpoklicana: KLIK

Naja30 -> RE: pribor za dojenčke (3.8.2008 16:03:55)

Imamo vse vrste plastičnih žličk. Te, ki so jo umaknili iz prodaje, pa na srečo ne.

Sunny Morning -> RE: pribor za dojenčke (3.8.2008 16:09:34)

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Jaz imam kar plastične žličke iz DM-a (babylove ali nekaj takega) in se že od prve pike naprej super obnesejo. Pa še poceni so.

Se podpišem.

Anonimen -> RE: pribor za dojenčke (3.8.2008 16:11:25)

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Se podpišem.

Tudi mi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

K_a_t_i -> RE: pribor za dojenčke (3.8.2008 22:34:09)

Mi smo tudi meli vse živo. NAjbolje pa se je obnesla navadna plastična žlička od Hippa, ki smo jo dobili za darilo v porodnišnici (in potem še enkrat pri neki akciji).

saska25 -> RE: pribor za dojenčke (3.8.2008 22:52:38)

se zahvaljujem za informacijo. hvala

botrca -> RE: pribor za dojenčke (29.10.2008 9:54:14)

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Mi smo tudi meli vse živo. NAjbolje pa se je obnesla navadna plastična žlička od Hippa, ki smo jo dobili za darilo v porodnišnici (in potem še enkrat pri neki akciji).

Enako.

Stran: [1]