Martina27 -> RE: Galerija Repanšek! (4.8.2008 11:02:02)
|
Živjo! No, pa da še jaz dodam na to temo. Midva z fantom sva se tudi odločila, da bova najin poročni dan preživela na Galeriji Repanšek. Ko sem prvič videla ta prostor, sem se vanjga zaljubila in rekla, da se pa jaz tu hočem ne želim, hočem poročit. No in sva določila datum, poklicala tega gospoda Iztoka, mislim da pa sta tam dva, ki te zadeve urejata in smo se dogovorili kako in kdaj se dobimo. Pač najin datum 6.6.2009 je bil žal zaseden in tako imava zdaj pri njih zaaran datum 13.6.2009 ob 16.30,morava bit zadnja, ker bova imela tam tudi zabavo. Meni je tuki čudovito, ves protokol mi maximalno odgovarja in že komaj čakam, da na lastni koži doživim tole pravljico. Če želiš, ti lahko po mailu pošljem vse kar mi je poslal g. Iztok, da boš sam videla cene, protokol, poročni meni itd..... Je pa meni definitivno bolj všeč Galerija kot pa Otočec, pa sem imela vedno željo poročiti se na Otočcu. Zdaj kakšne poroke si želiš. NATAŠI- nate pa res mislim ves čas in ti resnično držim pesti, da bo na ta tvoj dan sijal sonček in da bo na Galeriji čudovit obred! Lp, Martina
|
|
|
|