Bubamara -> kje naj iščem previjalne mize oz. komode? (3.8.2008 8:52:27)
|
Zadnje čase pa res dosti sprašujem, ampak upam,da je to zadnje. Kupujem novo previjalno mizo oz. komodo in vse ko jih gledam so gromozanske alpa nepraktične po drugi strani pa spet premajhne...., predvsem pa mi ne pašejo v otroško sobico. Skratka, najraje bi imela tako, da lahko previjalni del (idealne mere Š/G=max.850mm/70cm) snamem kasneje, ko ga ne rabim več, in mi ostane samo komoda (Š/G/V=850mm/400-500mm/min.800mm). aja, pa fajn je, da je ves prostor izkoriščen(al predali al poličke al vratca), ne tako kot pri Lip Poljčane ko maš spodaj noge... Mogoče si je kdo celo dal nardit po meri?! Pravzaprav bi mi to bilo najljubše, ker bi najmanj kompromisov sprejemala, ampak ne vem kako je kaj s cenami, predvsem pa ne poznam nobenega mizarja alpa firme v MAriboru, ki bi delala po naročilu (IZI mobili mi je predrag!!). Če ste se prebile skozi podatke, vas torej prosim za nasvet kam po previjalno mizo in hvala vsem, ki se boste odzvale. LP PS: na netu sem gledala od firme PINOLINO pa me zanima, če katera ve, če jih majo kje v sloveniji?!
|
|
|
|