chebeltza -> RE: vozichki (3.8.2008 14:51:58)
|
prouzaprou takolele, da ne dolgovezim z odgovarjanjem na vsak post posebej.. 01. she nikjer ni blo tazga odziva. tudi tukaj ne, ko sem postala aktivna na forumu (zhe nekaj chasa nazaj, pa potem probleme pri prijavi, zato zadnje pol leta neaktivna). nekako ne prichakujesh od ljudi, ki naj bi bili "vsemrezhno socializirani" (mogoche pa samo "ringarajino socializirani"?) in kjer dnevno srechujesh vse sorte razlichnih ljudi in pisanja. 02. v sluzhbi 2ge prioritete, ki merijo v nekaj 1000€. takrat se nuben ne obregne, che sluchajno kak h odvech. 03. she nobena stranka, ki jo je po sluchaju doletel moj zablujen mail, se ni pritozhila (edinole shefe mi je z velikim nasmehom na obrazu prishel povedat, da sem ponovno malce prevech "zujala" oz. brenchala :)) - k srechi imamo sedaj zaradi 2gih bolj pomembnih stvari in pa praktichnosti program, kjer odkljukamo nastale situace, mail pa se kreira sam :) 04. che pishem shumnik z 2gimi znaki, kakor ga pishesh ti oz. ga pishete ve, she ne pomeni, da nimam sposthovanja do sogovornika. sposthovanja do sogovornika ne bi imela, che bi ga zmerjala in bila naspljoh zhaljiva do njega (moje mnenje). 05. che ne pishem shumnika z enakim znakom, kot ga pishejo 2gi ne pomeni, da ne obvladam slovenschine oz. ne pomeni, da jo nekdo 2g obvlada bolje kot jaz. 06. nisem vedla, da pravzaprav vlada na forumu (kjer naj bi se pravzaprav klepetalo, zabavalo, izmenjavalo raznorazne izkushnje inu podobno), tekmovanje v materinschini ter lektoriranju. ...she kakshno tochko bi lahko pripisala, pa pach nimam namena biti nesramna oz. se mi zdi zhe prevech vse skupej. zahvaljujem ankici, ki dala link na otroshko opremo :)
|
|
|
|