Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 21:44:31
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz od vsake rada preberem komentarje in če se le da tud komentiram na kaj..nobene ne obsojam da je tečna,da je dobra..ker enostavno vsak kdo ima kdaj slab dan,včasih dober dan
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 21:47:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26 jaz od vsake rada preberem komentarje in če se le da tud komentiram na kaj..nobene ne obsojam da je tečna,da je dobra..ker enostavno vsak kdo ima kdaj slab dan,včasih dober dan ti si mi že všeč
|
|
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 21:50:06
|
|
|
|
barika
|
kaj pa Volgica, a nje pa ni na listi men osebno ni nobena ali imajo pa nekatere "težak karakter za prebrat"
|
|
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 21:53:28
|
|
|
|
TAŠKI
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika kaj pa Volgica, a nje pa ni na listi men osebno ni nobena ali imajo pa nekatere "težak karakter za prebrat" Se podpišem.Ene enostavno morajo bito stalno v ospredju.
|
|
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:08:04
|
|
|
|
benika
|
Jaz načeloma ne favoriziram nobene, niti blokirala ne bi nobene, me pa motijo pumpačice svojega ega v stilu naše RR miss, občasno tudi črne aspirinske miške. Ampak kovačevo pa tud jaz pogrešam...je bla tolk fajna
|
|
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Jaz načeloma ne favoriziram nobene, niti blokirala ne bi nobene, me pa motijo pumpačice svojega ega v stilu naše RR miss, občasno tudi črne aspirinske miške. Ampak kovačevo pa tud jaz pogrešam...je bla tolk fajna kdo pa je to? Za drugo in tretjo pa štekam
|
|
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:13:46
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Matilda IZVIRNO SPOROČILO: benika Jaz načeloma ne favoriziram nobene, niti blokirala ne bi nobene, me pa motijo pumpačice svojega ega v stilu naše RR miss, občasno tudi črne aspirinske miške. Ampak kovačevo pa tud jaz pogrešam...je bla tolk fajna To, draga moja, je naša Lepotica, prelepa bistroumna samozavestna pravnica. kdo pa je to? Za drugo in tretjo pa štekam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2008 22:13:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:22:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravijo, da je kovačeva kobila vedno bosa, zato je včasih dobro vzeti kak aspirin, ker nikoli ne veš kdaj boš zagledal črne miške. Poleg tega se plemenito izogibam mehiškim nadaljevankam, če pa že, pa zraven jem kiki bonbone, ki pa so prave lepotice. Sicer pa je mama tudi tu in in od vseh sedeindvajsetih idej, ki jih imam mi ne pomagata ne radenska ne donat.
|
|
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:24:55
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Pravijo, da je kovačeva kobila vedno bosa, zato je včasih dobro vzeti kak aspirin, ker nikoli ne veš kdaj boš zagledal črne miške. Poleg tega se plemenito izogibam mehiškim nadaljevankam, če pa že, pa zraven jem kiki bonbone, ki pa so prave lepotice. Sicer pa je mama tudi tu in in od vseh sedeindvajsetih idej, ki jih imam mi ne pomagata ne radenska ne donat.
|
|
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:26:27
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya IZVIRNO SPOROČILO: hothien Pravijo, da je kovačeva kobila vedno bosa, zato je včasih dobro vzeti kak aspirin, ker nikoli ne veš kdaj boš zagledal črne miške. Poleg tega se plemenito izogibam mehiškim nadaljevankam, če pa že, pa zraven jem kiki bonbone, ki pa so prave lepotice. Sicer pa je mama tudi tu in in od vseh sedeindvajsetih idej, ki jih imam mi ne pomagata ne radenska ne donat.
|
|
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Pravijo, da je kovačeva kobila vedno bosa, zato je včasih dobro vzeti kak aspirin, ker nikoli ne veš kdaj boš zagledal črne miške. Poleg tega se plemenito izogibam mehiškim nadaljevankam, če pa že, pa zraven jem kiki bonbone, ki pa so prave lepotice. Sicer pa je mama tudi tu in in od vseh sedeindvajsetih idej, ki jih imam mi ne pomagata ne radenska ne donat. O lubi jezus Za to bi ti mogli pa plaketo dat
|
|
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:27:44
|
|
|
|
kokodajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Pravijo, da je kovačeva kobila vedno bosa, zato je včasih dobro vzeti kak aspirin, ker nikoli ne veš kdaj boš zagledal črne miške. Poleg tega se plemenito izogibam mehiškim nadaljevankam, če pa že, pa zraven jem kiki bonbone, ki pa so prave lepotice. Sicer pa je mama tudi tu in in od vseh sedeindvajsetih idej, ki jih imam mi ne pomagata ne radenska ne donat.
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:38:40
|
|
|
|
scubadiver
|
hahahaha bravo Hothien
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:40:55
|
|
|
|
piksna
|
A se bosta le Plemenita 007 in Lepotica kaj oglasili tukaj s kakšno pametno izjavo ?
|
|
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:43:05
|
|
|
|
Rubin.
|
Hotika, prvo mesto
|
|
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:49:19
|
|
|
|
barika
|
pulitzer (al kaj je že) za hothien(co)
|
|
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:49:26
|
|
|
|
amaya
|
Meni pa so vse zanimive...vsaka po svoje....freud bi imel kaj delat tukaj. pa rugelj tudi
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:49:54
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: piksna Kati, saj ni poniknila, ampak ima zdaj drug nick . Aaaaaaa, skriva identiteto. Pa se ja ni komu zamerla?
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:50:45
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: piksna Kati, saj ni poniknila, ampak ima zdaj drug nick . Aaaaaaa, skriva identiteto. Pa se ja ni komu zamerla? neeeeeeeeeeee...to je zdej moderno
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:53:36
|
|
|
|
piksna
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: piksna Kati, saj ni poniknila, ampak ima zdaj drug nick . Aaaaaaa, skriva identiteto. Pa se ja ni komu zamerla? Ne skriva se, zdaj je Volga .
|
|
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 22:56:04
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: piksna IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: piksna Kati, saj ni poniknila, ampak ima zdaj drug nick . Aaaaaaa, skriva identiteto. Pa se ja ni komu zamerla? Ne skriva se, zdaj je Volga .
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 23:02:35
|
|
|
|
barika
|
Matilda, da nisi ti slučajno Volga (al pa Nuna)
|
|
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 23:06:52
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Jst se vdam... Me je nenadoma začel šah zanimat.
|
|
RE: Enkrat je bila dobra tema..... 2.8.2008 23:07:35
|
|
|
|
r1ta
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Pravijo, da je kovačeva kobila vedno bosa, zato je včasih dobro vzeti kak aspirin, ker nikoli ne veš kdaj boš zagledal črne miške. Poleg tega se plemenito izogibam mehiškim nadaljevankam, če pa že, pa zraven jem kiki bonbone, ki pa so prave lepotice. Sicer pa je mama tudi tu in in od vseh sedeindvajsetih idej, ki jih imam mi ne pomagata ne radenska ne donat. Pozdipiš!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?