Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
OSANIT homeopatske granule... 2.3.2005 6:59:43
|
|
|
|
TNT
|
po mojih izkušnjah ima zobe skoraj vsaka :hudicek:
|
|
|
|
OSANIT homeopatske granule... 2.3.2005 7:37:46
|
|
|
|
dory
|
Jaz jih mam...dala v skrajni sili..ucinek..nic...se zmer se je najbolj obnesel calpol,pa se to sam za pol ure:zmeden:
|
|
|
|
OSANIT homeopatske granule... 2.3.2005 8:48:40
|
|
|
|
ZARA
|
TNT ne razumem ?? teja.,a Maju niso nic pomagale??
|
|
|
|
OSANIT homeopatske granule... 2.3.2005 8:55:23
|
|
|
|
dory
|
Maju ni nc nucal..zal :(
|
|
|
|
OSANIT homeopatske granule... 2.3.2005 10:10:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je to? Neki sladkorčki, al kaj? Jaz na to ne dam kaj dosti:-((
|
|
|
|
OSANIT homeopatske granule... 2.3.2005 12:21:38
|
|
|
|
hartan
|
OJ! Jakoba pomirijo za kakih 20 minut, ko ga srbijo dlesni, kar malo pozabi na tezave -pomaga za kratek cas. lp:)
|
|
|
|
OSANIT homeopatske granule... 2.3.2005 13:33:21
|
|
|
|
ZARA
|
ma to so ene take mini kroglice,al bina... Hartan ja, se mi zdi da to nc dosti ne drzi...no bom se vidla...itak je tecka k ma to 6.bolezen.. lp
|
|
|
|
OSANIT homeopatske granule... 2.3.2005 16:01:23
|
|
|
|
mehurčica
|
Jaz sem jih glih kupila. Zdaj pa čakam, če ga bo kaj bolelo, da vidim če bodo kaj pomagale. Na navodilu piše, da jih daješ na pol ure, če pa so močne bolečine, pa na 15 min. Poljubčka detki fletki:love:
|
|
|
|
OSANIT homeopatske granule... 2.3.2005 19:38:54
|
|
|
|
ZARA
|
ja mehurcica...sem ji jih zvecer dala in je zaspala...jo tolk matrajo zobe da je noro...:(
|
|
|
|
OSANIT homeopatske granule... 2.3.2005 19:58:36
|
|
|
|
mehurčica
|
O, boga.:( David pa že od 11meseca ni več nič dobil. Po moje bo tud ful hudo, ko bojo spet začeli rast. Sicer pri prvih 8 ni imel težav, ampak po moje bo zdaj huje, ker so zadaj večji zobje. Sem jih Davidu dala danes, ker me je zanimalo, kaj bo naredil. In jih je grickal.:zmeden::)-
|
|
|
|
OSANIT homeopatske granule... 2.3.2005 20:49:55
|
|
|
|
Sonka
|
Mi jih redno uporabljamo, še posebej sedaj, ko izraščajo štirice. Naša Pia prav pokaže naj ji damo kroglice, se jih razveseli. Pa sva jo takrat, ko sem začela s službo prvič ponoči imela pokonci 3x. To pa zato, ker sva mislila, da jo muči prehlad in ji v tem pozabila dati tabletke. Če bi ji potem še namazala z gelom pa bi bilo vse v najlepšem redu. Zobek smo potem opazili čez tri dni, ker nam ne pokaže. No, na napakah se učimo.
|
|
|
|
OSANIT homeopatske granule... 3.3.2005 9:52:54
|
|
|
|
ZARA
|
mehurcica kolk casa je trajal pri Davidu,da so ven pokukal? Ker zdej se to vlece ze kaksen teden... Vcer zvecer sem jih ji dala in je spala dons do 7ih...:bravo: oj sonka... lp
|
|
|
|
OSANIT homeopatske granule... 3.3.2005 13:50:48
|
|
|
|
mehurčica
|
Evo, kako je David dobival zobke: 25.9.enka D spodaj (8,5m) 29.9.enka L spodaj 7.11.dvojka D spodaj(skor 10m) 1.12.enka L zgoraj 8.12.dvojka L spodaj 12.12.enka D zgoraj(11m) 16.12.dvojka L zgoraj 17.12.dvojka D zgoraj Kot vidiš, je dobil zadnjih 5 zobkov v dobrih 2 tednih. Ampak kot sem ti že rekla, ni blo kakih hudih bolečin. Samo recimo en ali dva dni prej je bil siten čez dan. No, zgleda da so le pomagale.:):bravo: Morem pol Davidu pregledat usteca, ker se mi je zadnjič zazdelo, da sem vidla eno pikico-ampak je bila nekje obstrani, namesto na vrhu.:zmeden::zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?