Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 7.8.2008 8:43:17
|
|
|
|
bejbika81
|
Meni manjka se nekje 1 teden ali manj. Pa vedno bolj mislim, da je ta slabost samo psiha, zelja po tem, da se uresnicijo sanje...
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 7.8.2008 9:28:28
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro dons je špikanje malo manj boleče se še čuti, ampak ni tok k včeraj. me je pa mal v križu začel bolet, pišuka sm k ena stara mamca
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 7.8.2008 13:36:34
|
|
|
|
demetra
|
pikicao ... sem popolnoma na istem kot ti, špikanje je ponehalo samo tu in tam malo " zašpika". Nekaj mesecev sploh nisem mislila na znake nosečnosti saj je bilo vedno razočaranje, včeraj pa sem po prebiranju foruma ponovno začela upati, tokrat pa bo.
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 7.8.2008 14:12:57
|
|
|
|
Mona Liza
|
pikicao. tudi mene je špikalo v jajčnikih cca. kakšen slab teden, nekako v začetku tega tedna pa ponehalo. Potem me je pa včeraj začelo boleti v križu. M naj (ne) bi prišla 11.8. (s pomočjo tabletk za sprožitev in odebelitev sluznice, ki mi jih je dala gin. za 3 mesece). pikicao., sem se zato javila, ker imaš podobno kot jaz in sem sedaj popolnoma zmedena. Koliko časa delata na ? Mi2 od lanskega novembra...
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 7.8.2008 14:29:42
|
|
|
|
pikicao.
|
mona liza tud moja naj ne bi prisla 11.08. tko da upam da je res ne bo. delava pa ze 6 mesecev, sam s presledki vmes (je zmer neki prsl..) drugace je pa dons 19-ti dan spikanja, dons sm opazla da mam tud prsi mal bl trde sam bolijo me pa nc ne (k pr menstri me bolijo) upam da zdej koncn bo res to to. kar se pa kriza tice, se mi pa zdi d je to zarad pojsle, hihihihi Pa ti mona liza in demetra kako vidve te dneve prezivljate, jz ze komi cakam D day ;)
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 7.8.2008 15:34:38
|
|
|
|
Mona Liza
|
Ah, jst te dneve preživljam tko k vse druge. Nič ne pričakujem. Če bo prišla, pač bo. Itak me pa s koncem leta čaka laparo, se moram drug teden naročiti. Pač, se enostavno prepustiš toku življenja, da te pelje naprej, kot ti je usojeno. Za vse pride enkrat svoj čas Čeprav je težko, to pa vse vemo
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 7.8.2008 15:51:46
|
|
|
|
pikicao.
|
jz pa kr prcakujem d bo ta mesec, drugace bom spet , k nasledn mesc pa mojga skor nc ni doma, tko d ne bo nc takrat. upam da mi porata ta mesec, trenutno me je preplavvil en strah (kaj ce ne bo)-pa sej vem 1x bo, sam tist mal mi je bed, pa trenutno mal panicarm
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 7.8.2008 20:02:28
|
|
|
|
tia12
|
pikicao. jst sem skor prepričana,da je to to... tud jst sm misla da je to spikanje neki druzga, potem pa mi zamuja 4 dni, naredim test in bil je plusek, bi kmal doma vsi okrog popadal k smo misl da nebo nič... tko da pusti se presenetit, manj bos mislila na to bolje bo...sej vem da je tezko...ampak...
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 7.8.2008 21:47:27
|
|
|
|
pikicao.
|
ma ti tia12 ti si moj soncek zdej s mi ze drugic ulila upanje
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 7.8.2008 21:50:21
|
|
|
|
pikicao.
|
aja pa tia12 a si mela ti tud prsi bl polne? sej bolijo me nc ne, sam take polne mam..
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 8.8.2008 12:42:04
|
|
|
|
demetra
|
zdravo punce, mene že tretji dan špika v spodnjem predelu trebuha, na wc hodim skoraj vsake pol ure, malo imam vrtoglavice poleg tega sem dobila še neke izpuščaje po rokah in nogah, do je še 5 dni (močno upam, da je ne bo), prsi me pa nič ne bolijo (pred me namreč vedno), res sem zmedena.
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 8.8.2008 19:07:20
|
|
|
|
tia12
|
pikicao.ja tud jaz imam bolj polne..oz. bolj čvrste....saj ti pravim ne se prevec obremenjevat pa bo....kolk casa se imas do predvidene ?
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 8.8.2008 20:13:43
|
|
|
|
pikicao.
|
10. ali 11. tam nekje
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 8.8.2008 22:41:42
|
|
|
|
tia12
|
držim pestke,da bo en velik plusek.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
medicina ali naravna potcupacupskaj dajete svojim otrockom ko jih kaj muci?zdravila,mazila (
66%)
domače pripravke (
34%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!