kdaj glavica pokonci? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

florita -> kdaj glavica pokonci? (2.8.2008 16:59:11)

Kdaj držijo glavico dojenči samostojno pokonci, da jim nič ne omahne. Moj sin je star 3m in pol pa še ne drži glavice pokonci. Me mora skrbeti?

*Naja -> RE: kdaj glavica pokonci? (2.8.2008 20:36:13)

Tudi naši je pri tej starosti občasno še omahnila glavica. Brez skrbi, ker ni nič narobe. Recimo, da jo je lepo držala nekje pri 5tih mesecih.

copatek -> RE: kdaj glavica pokonci? (3.8.2008 8:03:13)

Naš je bil star 4 mesece in par dni, ko je držal glavico pokonci brez opore. Jaz mislim, da te nima kaj skrbeti, eni prej, drugi kasneje.

*NikoLina* -> RE: kdaj glavica pokonci? (3.8.2008 8:07:51)

Naša je stara 3m in drži glavico pokonci, občasno ji omahne...drugače pa kot je rekla copatek, eni prej drugi kasneje...ne oziraj se na druge..važno da je otrok zdrav[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

maktub -> RE: kdaj glavica pokonci? (3.8.2008 13:28:54)

Moj fantič je star 4 mesece in drži glavico vendar  mu občasno omahne...

nia5 -> RE: kdaj glavica pokonci? (3.8.2008 16:00:45)

Se mi zdi da je naša že iz porodnišnice prišla z dvignjeno glavo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], zdaj je stara 2,5 meseca pa na rokah obvezno hoče bit pokončno in dviguje glavo in jo tako tudi brez problema drži, pa to že en čas, sicer ji omahne, ampak redko. To je ful različno, tak da se ne sekirat, ker s tem po moje ni nič narobe.

sonchek -> RE: kdaj glavica pokonci? (3.8.2008 20:54:12)

IZVIRNO SPOROČILO: florita

Kdaj držijo glavico dojenči samostojno pokonci, da jim nič ne omahne. Moj sin je star 3m in pol pa še ne drži glavice pokonci. Me mora skrbeti?

naša tudi šele pri 4 ali 4,5...nič te nima za skrbet....sicer bi že P. videl, če kaj ne bi bilo uredu...
pa srečno...

amaya -> RE: kdaj glavica pokonci? (4.8.2008 8:49:12)

Odvisno od otroka. Saj si nismo vsi enaki, ne. Naj te ne skrbi. Lahko pa omenih P, pa jo vprašaš, da boš bolj mirna.

Stran: [1]