nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Če pa načrtno izključujeta porod iz materinstva kot takega, pa spet lahko najdemo matere cmere in necmere. Za ta del sm pa očitno preblond ker ga ne štekam. Načrtno izključujeta Hočeš povedat da sta se sama tako odločila ali.... Dej rec da ne. K drgač bom mogla preveč tipkat Lej, karin, ne da se mi debatirati, ker je brez veze - itak bo vsaka spet svojo gonila in sploh nisem imela nobenega namena zapletati te debate, ki je zdaj krenila v čisto drugo smer. Napisala sem samo, da me je zbodel wiilmin podpis kot tak - v celoti - torej, da materinstvo ni za cmere, vključno z linkom njene porodne zgodbe!!!! In tukaj, samo v tej povezavi, sem povezala materinstvo in porod, ki pa, če hočemo ali ne, sta v neki meri povezana. Vsaj v vezi, da je avtorica sama rodila svoje otroke oz. najprej napisala trditev, ki ji je dodala nenavadno porodno izkušnjo, ki je ni zmožna vsaka ženska (namenoma ne bom napisala mati!). Pač, meni se stvar tako bere - res ne vem, zakaj bi se morala nekomu opravičevati za to; interpretacija je pač subjektivna stvar - svoj pogled sem podala, vesela pa bom, če mi bo avtorica podpisa razložila pomen le-tega. O tem, od kod do kod seže pojem materinstva, pa na tej debati ne mislim več razpredati, ker je brez smisla. Bom samo še razložila to, kar si me prosila, čeprav sem napislala že Rubin. Načrtno izključujeta - takoj, ko sem prebrala vajino (tvoje in rubino.) vprašanje (kaj imata materinstvo in porod skupnega), sem vedela, da obe ciljata na posvojitev, zato mi je bilo takoj jasno, zakaj med porodom in materinstvom nočeta videti povezave, torej sta to povezavo načrtno izključili z namenom provokacije, čeprav sem samo cm višje willmi odgovorila, da me je zmotil njen podpis v CELOTI, čeprav sem odebelila samo en del. Upam, da sem bila dovolj jasna, da ne bo potrebnih nadaljnih pojasnil. In, karin, ne mi s kmečkimi deklinami in kavo ... mater, a res ne znate na svet pogledati z malo poetičnim pogledom, ter v njem prpoznati kakšno komparacijo, metaforo, simbol, pretiravanje, primero itd. Pišuka, pa čist simpl je, če se mal potrudiš
|