Danes pa mam slab dan! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pika8 -> Danes pa mam slab dan! (1.3.2005 22:53:36)

Da va povem da sem bla danes pri gin. na pregledu in sem od šoka skoraj v nezavest padla.Ko mi je naredila UZ,mi reče da tukaj pa ni samo eden ampak kar dva malčka:duda::duda:.Komaj sem si opomogla od šoka,ko mi reče da pri drugem ne opazi utripa.Pa še je kar lep čas gledala,da bi slučajno vidla da se je zmotla.:((Potem pa mi je kar napotnico za čiščenje dala.Zdi se mi da se mi vse podira.Pa tak se se že veselila :duda:.
To pa še ni edina slaba novica.Še pupa je vročino dobila in to visoko,pa smo šli k dok., pa pravi da z njo ni kaj narobe le zobki rastejo.Je to možno,da ob rasti zob dobi visoko vročino?
Pa še zize me ful zezajo.Sem jo probala dojit,pa je blo tak,ko da mi dušo iz teles vleče,tak da sem jokala zraven ko dež.
Upam da ne bom več imela dosti takih dnevov.:hudicek::((:((:((:((

nejcko -> Danes pa mam slab dan! (1.3.2005 23:09:24)

Žal mi je za tvojo pikico... upam, da je vsaj z drugo vse v najlepšem redu.

Pravijo, da vročina naj ne bi bila povezana z izraščanjem zob. Po moje, je lahko kakšna viroza ali pa mogoče šeta bolezen.

Upam, da boš imela jutri lepši dan.

nejcko -> Danes pa mam slab dan! (1.3.2005 23:10:29)

Joj, sploh ne znam pisat...
šesta bolezen sem hotela napisati.

lorelei -> Danes pa mam slab dan! (1.3.2005 23:15:48)

Oh, pupa8 - zelo hudo mi je za tvojega:duda: Imaš pa :angel: za tvojega drugega otročka.

Pravijo, da vročina ni povezana z zobki, a pri našem je bila. Vedno, ko mu je izraščal kak zobek, ga je spremljala rahla vročina. Če pa je vročina visoka, pa tudi jaz mislim, da je mogoče še kaj zraven.

Ne obupat, jutri bo nov dan, naspi se, pa bo takoj bolje. Pošiljam ti eno :rozica: in mislim nate. Lp, Lorelei

lorelei -> Danes pa mam slab dan! (1.3.2005 23:16:38)

Oprosti, ker sem te preimenovala... še to... pa imaš res slab dan;)

Jančika_ -> Danes pa mam slab dan! (1.3.2005 23:18:28)

Joj, Pika, kako te razumem....nimam besed za tolažbo...drži se! Jočem s tabo.

A z drugo pikico je pa vse OK? Lahko tako očistijo, da ni v nevarnosti?

Gina -> Danes pa mam slab dan! (1.3.2005 23:24:55)

To pa ne štekam, kakšno čiščenje, če z eno pikico ni vse ok???? A ne rečejo, da se potem drugi normalno lahko razvija, tudi če se prvi ne? Še nikoli nisem slišala, da bi te zato dali na čiščenje. Malo povprašaj, kako je s tem, ampak meni se zdi čudno.
Jaz sem prav žalostna, vsakič ko kaj takega slišim.

Pupica -> Danes pa mam slab dan! (2.3.2005 8:01:05)

:rozica:žal mi je:rozica:

Želim ti vse naj naj in čim manj takih dnevov!:rozica::rozica::rozica::rozica:

JASNA D -> Danes pa mam slab dan! (2.3.2005 8:10:45)

Tudi jaz sem sedaj v drugo bila na tem - bila sta dva zarodka, eden O.K., drugi pa ni imel utripa (UZ pri 5t, 5 dni), pa mi ni G. nič rekel o čiščenju.... Daj se ti malo pozanimaj! Donosila sem zdravo normalno deklico. Jaz bi vseeno preverila, zakaj se je tvoj/a G. odločila za čiščenje.

Jasna

pika8 -> Danes pa mam slab dan! (2.3.2005 9:31:42)

Ne vem zakaj se je tak odločla,ampak v petek imam še eno kontrolo,da vidi če se je kaj spremenilo.Pol pa bomo vidli naprej.Je pa živ plod pred onim drugim.Ne vem zakaj se gre,sicer pa bodo v bolnici vse še enkrat preverli.Upam da bo konec dober vse dobro.

JASNA D -> Danes pa mam slab dan! (2.3.2005 9:38:58)

Držim pesti! Daj Romci na privat vprašaj malo o tem - ona je imela ta drugi plod še na UZ pri okrog 20. tednih viden, pa ima sedaj tudi prav lepega in zdravega fantiča.

LP in vse dobro!

Jasna

TARA in MAJ -> Danes pa mam slab dan! (2.3.2005 10:06:31)

Tudi jaz držim pesti da bo vse dobro:angel:

KIRA -> Danes pa mam slab dan! (2.3.2005 10:08:04)

joj pika. to je pa hudo. jaz bi vsaj na drugo mnenje šla, da bi bla čist ziher. boge male pikice...
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Willson -> Danes pa mam slab dan! (2.3.2005 10:27:23)

Pika8 res upam, da bo vse vredu s tabo in s tvojimi :duda::duda: Zizike pa ponavadi vse :nosecka: zelo zelo bolijo med dojenjem. Držim pesti zate. lp

mehurčica -> Danes pa mam slab dan! (2.3.2005 13:42:49)

Pika, moja prijateljica je tudi imela 2 zarodka na začetku, sedaj pa je ostal samo eden in je zaenkrat vse ok.

Malo bolj se pozanimaj. Držim pesti, da bo z drugo pikico še naprej vse ok.:angel:

Stran: [1]