[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.3.2005 22:35:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

lorelei -> Za tiste, ki so enkrat že dale plenice stran (1.3.2005 22:45:09)

:):):):) Kolk sem se nasmejala...

Tudi mi smo na tem, da postanemo suhi. Čez dan je suh že en mesec, le za kakat mu včasih še uide, ker ne ve točno, kdaj ga res dovolj tišči in potem pove prepozno.

Za ponoči pa si kar ne upam, ker so plenice še vedno vsako jutro mokre. Pri popoldanskem soanju pa največkrat ostane plenica suha.
Problem je v tem, ker ne mara kahlice, da bi ga ponoči dala gor, wc pa je v spodnjem nadstropju... Ne bi ga rada prav budila za lulat:zmeden:

Deni - tvoj mali je pa še kar majhen, a ne? Naš ima že dve leti in pol... Sicer je že poleti kazalo, da bo suh, a je potem dobil bratca in je bil zaradi psihe spet na začetku.

puri -> Za tiste, ki so enkrat že dale plenice stran (1.3.2005 22:50:28)

Mojo zgodbico si lahko prebereš na forumu odvajanje od pleničk:)

Samo, da smo zdej dosegli še to, da kaka na kahlico:bravo::bravo::bravo: Prej je pa ene 14 dni hotel vedno plenico za kakat!

No sedaj nam ostane samo še to, da ga odvadimo ponoči, ampak ga sploh ne bom nič na silo,......bo že, ko bo prišel čas!

Pa čestitam, ker ste se poslovili od pleničk:bravo::)-

lp

TaRe* -> Za tiste, ki so enkrat že dale plenice stran (1.3.2005 22:53:47)

Moja Ta se je tud bala kahlce.Pol sem pa tisto kupla,ki je taka kot wc školjka,pa sem jo v wc postavla.Pa na začetku sem jo dala na kahlo,jaz pa zraven na wc,pa se je navadla v parih dneh.Suha je bla pri dveh letih,kakala pa že nekaj časa prej ni več v pleničko.Po moje smo bli kar srečkoti,zdaj pa ne vem,kako bo..mam še čas študirat.:muca:

nejcko -> Za tiste, ki so enkrat že dale plenice stran (1.3.2005 23:00:48)

Se pridružujem klubu dvojnih pleničarjev. naš tavelik je čez dan suh že skoraj eno leto (star je pa 3,4 leta), poleti smo ploskali, ker je bil že tudi suh par noči zapored, potem pa, ko je mala imela kakšne 3 mes, je začel spet s polno paro ponoči lulat v plenice, pa še pokaka se še kdaj (proti jutru, v plenico), kar pa ga seveda zbuudi. No, lulanje ponoči v plenico se mu zdi čisto normalno, tudi zjutraj, ko se zbudi in ga takoj naženem na wc, mi reče: "Sej sem se že poloulal... v plenico)." Sploh ga ne moti, sploh se ne sekira.
Čez dan, ko gre spat, nima plenice in se načeloma ne polula, edino včasih če res dolgo spi (recimo 3 ure) mu uide.

Kaj jaz vem, pravijo, da jih ne smemo siliti... jaz puščam času čas, bo že. Bi pa bila vseeno zelo vesela, da bi končno imeli en strošek manj.

Stran: [1]