vonj urina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

majči22 -> vonj urina (1.8.2008 17:26:02)

Imam eno čudno vprašanje:
Opazila sem, da mi urin zlo čudno smrdi kot po enih kemikalijah, se je kateri to dogajalo?
Pa nimam ideje zakaj? Sem v 37t in 1d.

Hvala za pomoč!

LP

mojcapr -> RE: vonj urina (1.8.2008 17:57:15)

Jaz imam močan vonj urina če premalo pijem...Lahko pa imaš kako vnetje...A peče te pa ne, ko lulaš?

ksenija12 -> RE: vonj urina (1.8.2008 18:08:31)

jaz bi ti svetovala, da gres na pregled
kolikor vem, vedno kontrolirajo urin v zadnjih tednih, pa nikoli ne ves, mogoče pa kaj ni ok

mojcapr -> RE: vonj urina (1.8.2008 18:28:58)

Do ginekologinje pa le pojdi, saj v tebi raste eno malo čudovito bitje.

Felicita -> RE: vonj urina (1.8.2008 18:45:34)

long shot - ampak si jedla šparglje? veliko petršilja? sintetične vitamine (kapsule/tablete, ne šumečke)? vse te reči lahko vplivajo na vonj urina. če ni nič od tega, pojdi do g.

Anonimen -> RE: vonj urina (1.8.2008 20:54:51)

hej
Jaz bi rekla da imaš vnetje in je dobro ga ozdravit do poroda, da se otroček kaj ne naleze med potjo ven, le pojdi do zdr.

mateyka -> RE: vonj urina (1.8.2008 21:16:09)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
hej
Jaz bi rekla da imaš vnetje in je dobro ga ozdravit do poroda, da se otroček kaj ne naleze med potjo ven, le pojdi do zdr.

se strinjam. sem mela podobne težave. pomaga, če veliko piješ, samo moraš vseeno k gin. da ti po potrebi predpiše antibiotike. to moraš zrihtat preden pride bebica.

silvya -> RE: vonj urina (1.8.2008 21:52:01)

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Imam eno čudno vprašanje:
Opazila sem, da mi urin zlo čudno smrdi kot po enih kemikalijah, se je kateri to dogajalo?
Pa nimam ideje zakaj? Sem v 37t in 1d.

Hvala za pomoč!

LP

Piješ kakšne vitaminske tabletke?

majči22 -> RE: vonj urina (2.8.2008 16:24:07)

Punce hvala vam za odgovore.
Sej verjetn boste rekle, da ase mi meša,ampak poslušte to:
Do edaj sem uporabljala wc papir od Mercatorja (dišeč), ta teden sem pa kupila od Tuša, ki pa ima posebenj vonj-kot po kemikalijah. In to sem danes opazila, da mi sploh ne smrdi urin, ampak ima wc papir tak vonj, ko je namočen od urina. Tako, da sem se prov oddahnila, da je vse kul.
Sam si pa nikol nebi mislila, da je lahko od wc. Še dpbr da sem šla dons v Supernovo in tam na wc, kjer ni imel vonja urin, da sm pomilila kako je to mogoče, da je sam doma.

No uglavnem sem ugotovila razlog.

LP

silvya -> RE: vonj urina (2.8.2008 18:09:10)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mateyka -> RE: vonj urina (2.8.2008 21:44:13)

svašta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]