Se bliža porod? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Se bliža porod? (1.8.2008 14:51:33)

LP

Vem da se o tem veliko piše pa vseeno.
Že včeraj, pa tudi danes 1x se mi je pojavil izcedek - gre za večjo količino sluzi v eni rundi, zraven pa mogoče 1 ali 2 kompaktni nitki krvi. To do zdaj samo 2x, in ne non stop. Poleg tega se mi je tudi močno povesil trebuh. A je možno da je to ta slavni čep in da se telo priravlja na porod?
Sicer otroka čutim cel dan, le brcike/ gibi so veliko manj sunkoviti ali celo prav nežni v primerjavi s prejšnjim tednom.
Včeraj sem tudi bila na UZ in je bilo vse bp.
Saj če se zadeve ne bodo umirile grem v bolnico, samo ne bi rada panike gnala pa tam 2 uri za brezveze v čakalnici sedela.

Hvala za odgovore!

sončnica13 -> RE: Se bliža porod? (1.8.2008 15:01:49)

Kdaj pa imaš rok. To, da se je mali umiril je tudi znak, da se pripravlja na porod-moj je biol zadnji teden izredno miren, včasih sem se kar bala, da ni kaj narobe saj ni skoraj nič brcal. In sem potem rodila 10 dni pred PDP, mi je pa voda odtekla, tako, da ne vem kako izgleda če se najprej čep odpravi.
Lahko pa pokličeš svojo ginekologinjo in poveš kako je, pa ti najbolj znala povedat, če je pametno, da se greš kam pokazat.
vse dobro!

andrejaboris -> RE: Se bliža porod? (1.8.2008 16:19:25)

Skor 100% je čep! Ni pa nujno, da že greš rodit! Enim se že prej odlušči in še kaki teden dva lahko da ne greš rodit!

Anonimen -> RE: Se bliža porod? (1.8.2008 18:07:34)

Ja hvala vama za odgovore!
Sem klicala v porodnišnico, ker moje g ni, pa so rekli naj počivam (sem itak že cem mesec na bolniški in ležim), če se kaj začne dogajat pa takoj not, da odstranijo cerklažo.
Žal je pa situacija taka, da sem komaj v 27. tednu. Tako da upam, da se še dolgo ne bo začelo kaj dogajat.

sončnica13 -> RE: Se bliža porod? (1.8.2008 22:56:51)

Potem pa le počivaj, da se res kmalu še ne začne dogajat.
srečno!

Stran: [1]