Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pod nožem lepote /nip and tuck 1.8.2008 17:44:58
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Tanči a ob 3h, da boš imela kaj delat? ne prebavlam mehiških jajc
|
|
RE: Pod nožem lepote /nip and tuck 1.8.2008 19:02:50
|
|
|
|
Rubin.
|
O sva že dve. Si morš mislit, da niti Esmeralde nisem gledala? Sem verjetno edina v Sloveniji .
|
|
|
|
RE: Pod nožem lepote /nip and tuck 1.8.2008 19:14:14
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. O sva že dve. Si morš mislit, da niti Esmeralde nisem gledala? Sem verjetno edina v Sloveniji . ja, to pa res tiste sm pa še jest ene pol gledala
|
|
RE: Pod nožem lepote /nip and tuck 1.8.2008 20:36:20
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Moti me to, da imajo taki otroci popačeno samopodobo in mislijo, da z operacijo ali dvema rešijo vse tegobe. Freycha ti pa si mi vedno bolj všeč . hvala Sicer pa Esmeralde tudi jaz nisem gledala. Oz. sem jo probala zato, da bi bila "inn", pa mi ni uspelo
|
|
|
|
RE: Pod nožem lepote /nip and tuck 2.8.2008 8:12:17
|
|
|
|
Ajvy
|
meni je pa občasno prehuda tale nadaljevanka...pa nisem 7 let stara....ura je pa čist zgrešena....po mojem....
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2008 17:09:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pod nožem lepote /nip and tuck 2.8.2008 17:14:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Jaz sem tudi šele pred kratkim začela gledat N/T, pa mi je tako všeč, da si prvo sezono že veselo dol vlečem. Zanima me pa, zakaj Matt Christianu in Seanu (obema) reče oče in kdo je njegov oče v resnici. Tole pa tud mene zanima.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2008 20:19:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pod nožem lepote /nip and tuck 2.8.2008 21:21:53
|
|
|
|
Anonimen
|
eden ga je naredil, drug ga je živel kot svojega.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?