|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dabroston in folna kislina
1.8.2008 11:08:19   
keke
lep pozdrav.noseča sem 16 tednov in sem pila dabroston dva tedna ker sem krvavela,a pred tem sem pa pila folno kislino,potem sem pa prenehala s folno kislino ker sem pila dabroston.zanima me sledeče, zdaj ko sem prenehala piti dabroston ali lahko nadaljujem z folno kislino,ker je baje zelo priporočeno za razvoj otroka, in ostalih vitaminov
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dabroston in folna kislina
1.8.2008 11:40:06   
Anonimen
folno priporočajo 3m pred in 3m po zanositvi, kasneje pa je že dovolj dobiš s hrano, saj se največ pomembnega pri user posted image  razvije tja do 3m nosečnosti....

(odgovor članu keke)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2008 11:47:31   
keke
najlepša hvala za tako lep odg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2008 13:05:58   
Naja30
Lahko piješ še naprej folno, vitamini ne škodijo.

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2008 20:35:57   
Anonimen
Jaz sem v  8t. Ker sem imela prvič ss, mi je G predpisal dabroston. Tako, da jem oboje naenkrat....zjutraj 1t dabrostona in 1t FK, zvečer pa še 1t dabrostona.
keke zakaj si pa prenehala s FK, če pa lahko dabrsoton in FK skupaj jemlješ??user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2008 23:04:21   
keke
a pa ni nič narobe če se celo nosečnost pije folna kislina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2008 14:59:07   
L3vcika
Lep pozdrav....sm čisto nova tle in mam eno vprašanje, ki me že nekaj časa prav mori! 13.8. sem imela gin.pregled in G mi je predpisala tablete Dabroston (dvakrat po 12 dni,2 tbl/dan),..trenutno imam ravno pavzo po prvih 12 dneh in sm ful začela krvavet oz.sem dobila M.Problem je v tem, da imam zdaj kar naenkrat neznosne bolečine(mislim,da v jajčnikih)  in me zanima če je to možno, da je zaradi teh tablet in če ima katera že izkušnje s tem!
Hvala za odg.

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2008 12:10:52   
jana84
jaz sem tudi istočasno jemala Dabroston in folno kislino...Nisem nič prekinjala vmes...Pa zgleda da je vse v redu, saj sem že v 35. tednu in je vse super za nšim otročkom...
Glede jemanja folne kisline celo nosečnost, pa mislim, da ni ptrebno, saj je folna kislin pomembna v prvih treh mesecih plodovega razvoja, kasneje pa je dovolj dobimo s pestro in predvsem zdravo prehrano.

(odgovor članu L3vcika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?