Before sunrise (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Knjiga, film in glasba

Sporočilo

kalbo -> Before sunrise (1.8.2008 8:18:19)

A je kera gledala ta film.
Midva sva ga včeraj po dolgem času in takoj za tem še nadaljevanje Before sunset. Prelepa zgodba o tem, kako lahko med dvema popolnima neznancema po parih besedah preskoči iskra. Nekak tako sva se midva z mojo ženo zaštekala na prvem zmenku. Kar nisva in nisva mogla nehat nakladat in še danes je med nama redko tišina.

urška -> RE: Before sunrise (1.8.2008 8:56:19)

lep film, ja. pa še ne dunaju se dogaja a ne? sanjsko.

nisem pa še gledala nadaljevanja, me je pa vedno zanimalo. bo treba tudi to.

kalbo -> RE: Before sunrise (1.8.2008 11:29:06)

Oba filma skupaj nam povesta, kako pomembno je, da človeka, s katerim se zaštekaš v prvih stavkih pogovora ne izpustiš iz rok. Take stvari se ne zgodijo kar tja v tri dni.

Naja30 -> RE: Before sunrise (1.8.2008 13:20:06)

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

A je kera gledala ta film.
Midva sva ga včeraj po dolgem času in takoj za tem še nadaljevanje Before sunset. Prelepa zgodba o tem, kako lahko med dvema popolnima neznancema po parih besedah preskoči iskra. Nekak tako sva se midva z mojo ženo zaštekala na prvem zmenku. Kar nisva in nisva mogla nehat nakladat in še danes je med nama redko tišina.

Joj, kot da bi naju z možem opisoval. Ko sva se spoznala, sva se "našla" kot dve sorodni duši. Nikoli nama ne zmanjka tem za pogovor, lahko pa uživava tudi v tišini.

Gledala sem Before sunrise. Zelo dolgo sem ga imela posnetega na video kaseti, ko sem se preselila pa pojma nimam, kam se je kaseta izgubila. Zelo lep film.

Stran: [1]