pety78 -> Ali je problem nov član? (1.8.2008 7:50:01)
|
Doma imamo skoraj 3 letnika in 4 tedne staro punčko. Vid je sestrico lepo sprejel, zelo rad jo lubčka, vse bi ji pokazal, ... Skratka lepo dela z njo. Ta teden pa smo pri njemu začeli opažati težave, ki se kažejo v tem, da non stop hodi na kahlico lulat in kakat. Včasih pa kahlica ostane tudi prazna. Predvčerajšnjim sem ga peljala k dežurnemu, ker sem mislila, da ima vnet mehur, pa da ga lulček peče. Vendar je urin vredu. Včeraj sem pa tudi v vrtcu vprašala, če se to dogaja, pa so rekle, da je bilo bolje, ko so mu povedale, da tako ne gre. O tem me sicer nobena ni obvestila, da so kakšne spremembe. Že dva dni ne zaspi pred polnočjo. Se uleže, pa me zopet kliče, da mora na kahlico. Včeraj sem res zgubila živce, ker se je Kaja drla zaradi kolik in sem komaj folgala. Sem bla že čisto živčna in malo je manjkalo, da jih mali ni dobil. Hlipal je in jokal, kot še nikoli. Meni se je pa srce paralo. Ko sem Kajo končno uspavala, sem se okoli polnoči še k njemu ulegla in ga božala, da je zaspal. Prej sem pa že poskusila vse, pa ni in ni šlo. Prosim, svetujte mi, kako naj ravnam v teh situacijah. Ali mu naj kar pustim, da non stop na kahli sedi? Včeraj zvečer je kar sedel sam v sobici, ker sem mu jo potem že tja nesla. Se mi je ful zasmilil, ko je imel tak otožen obrazek, pa sam na kahlici...[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|