Optika v KR (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kepica -> Optika v KR (1.3.2005 21:03:10)

Ojla!

Prisiljena sem zamenjat očala,ker so ta,ki jih imam že res uboga in danes sem šla prvič mal pogledat,kakšne so cene. Za enkrat sem bila samo v optiki Optimist in kok zakleto sem se zagledala v najdražje.Vse skupaj bi me prišlo 62.000:hudicek: To se mi zdi kar pretirano,ampak očala so pa sanjska.Ni dvoma,da je cena grozna,ampak glede na to,da so očala takšna,kakršna si zelo želim,mi mogoče ne bi bilo škoda denarja.Očala so pa silikonska.Jih lahko zvijaš po mili volji.To je meni všeč,ker velikokrat ležim,ko gledam televizijo :) So pa v bistvu samo stekla,okvirja sploh ni,samo nastavek za nos in za ušesa.Joj,nič okvirja,pa tako drago :(
Punce,rabim vsaj kakšno spodbudno besedo,da bom lažje dala denar iz rok ali pa je mogoče katera ne dolgo nazaj kupovala očala,pa je bolj na tekočem s cenami,kot jaz:zmeden: Sej drugač sem že skorej odločena,ampak me kr pri srcu boli,ker je toliko denarja:((

lp
Kepica

tjaga -> Optika v KR (1.3.2005 21:07:30)

Draga Kepica,

vse za dobro gledanje televizije. Če bi jaz takrat, ko sem si dala delat očala, videla silikonske, bi jih ziher nabavila. Ker me sedaj ti moji okvirju žulijo, ko ležečki gledam TV.

A bo? A morm še kej napisat? :)-:)-:)-

:kava::kuza::kava::kuza:

Anonimen -> Optika v KR (1.3.2005 21:07:32)

Moja očala so še dražja, zaradi stanjšanih stekel. Pa če so ti tako grozno všeč, si jih le privošči, če si jih lahko. Nekaj za dušo, bi rekla.

dory -> Optika v KR (1.3.2005 21:09:53)

Uf ce bi bla moja ocala sam 62.000sit:)...me ze tansanje stekel pride celo premozenje :)...ej ce so ti vsec si jih privosci..tako al takojih bos mela kar neki cajta :)..sploh ce so sanjske,jaz ne bi premisljevala...

kepica -> Optika v KR (1.3.2005 21:14:39)

Uh,ste pa hitre:) Joj,kok sem vas vesela:love: Najrajš bi jih šla zdejle iskat.Ma sej,pr seb sem že cel popoldne prepričana,da jih bom šla iskat,sam cena je ubitačna.No,za te,ki jih mam zdej,sem dala pred štirimi leti 32.000,zato se mi zdej te tako drage zdijo.No,sam,je vprašanje kvalitete.Sicer tiste silikonske tko varajo na videz.To je vse tko mehko,da jih komej prijet upaš.Ampak tko so nore.No,sej to že veste.Sem že povedala:) Matr sem smešna. Ma sej dajo na Diners na obroke... he he

ojoj:((

Anonimen -> Optika v KR (1.3.2005 21:46:13)

Joj, kepica, samo leti ponje. Če si nečesa tako želiš, je greh, če nimaš. Lahko škodi zdravju, res.

kepica -> Optika v KR (1.3.2005 21:52:43)

Res,Splišni:ups::zmeden::zmeden::zmeden:
Joj,potem pa takoj letim ponje.No,zdejle imajo verjetno že zaprto,a ne:zmeden2:

lp
Kepica:)

sonček2* -> Optika v KR (1.3.2005 22:31:21)

Kepica pol jih pa jutr, k jih boš že mela sliki:), da bomo tafirbčne vidle, kako zgledajo:)

Anonimen -> Optika v KR (1.3.2005 22:32:22)

Ja, to pa res moramo videti!

kepica -> Optika v KR (1.3.2005 22:46:19)

Sej ne vem,če se bo kej vidl,ker skorej ni okvirja.Sej sem rekla.Nč okvirja pa tolk dnarja!
Drugač mam pa šele v petek pregled,mi morjo novo dioptrijo pomert,pol šele očala dobim:( Upam,da me do petka ne bodo hude sile (beri:mož) prepričale,da si izberem druge v Mestni optiki:) Vsekakor vam poročam srečni al pa nesrečni konec zgodbe.Mogoče še celo s slikco.Sam,da me ne boste pol skrititzirale,ker se bom živa požrla,če bom tok plačala.No,sej boste itak ve krive,ker ste me prepričale:)-

kepica -> Optika v KR (2.3.2005 11:06:43)

Ojla!

No,da nadaljujem zgodbo,ki sem jo včeraj začela.Tkole.Danes mi ni dal miru in sem se odpravila še mal na lov za očali.Obiskala sem še Mestno optiko,optiko Vervega in Kukovič.Očala,kakršne si želim imajo samo v optiki Kukovič.Ampak poslušte to.Okvir stane 13.000sit!! Tam,v Optimistu,kjer sem se pa včeraj zagledala v tista "sanjska očala" pa okvir stane 38.000:hudicek: Tko bi me zdej po ta novem očala prišla 40.000,pri tistem optiku včeraj pa 60.000.Razlike v kvaliteti pa ni opazit,razen v proizvajalcu.Zdej sem pa v dilemi.Punce,a ma katera izkušnje s temi očali? Jaz pojma nimam,kaj naredit:zmeden: Mogoče bi ble tiste cenejše vseen dobre? Kaj mislite? Groza,čist povsod te že nategnejo.Samo da denar iz tebe ven zvlečejo:(

Stran: [1]