Kako sva z možekom pekla pito (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

frutka_ -> Kako sva z možekom pekla pito (1.3.2005 20:58:15)

Torej danes zvečer je naneslo, da bi oba z možekom nekaj jedla pa nisva vedela kaj???:zmeden::zmeden::zmeden:

No, pa se Izi spomni na pito in testo, ki sva ga kupila od Intesa. OK!!!Greva pečt!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Izi se odloči, da bo naredil testo, ki ga samo z vodo zmešeš jaz pa že ko zmešana perem pososodo še od kosila da bo prostor...Narediva testo...zdaj pa jabolka...Hm?! Klet prazna, košara s sadjem tudi, Izi leti k moji mami po vrečko jabolk, pride nazaj.:sloncek:
Testo si je odpočilo za 20 min na hladnem, zdaj ga je treba razvaljati.
Valjar? Kaj je to???...
Še sreča, da je frutki od sobote ostala srebrna radgonska penina v hladilniku;)
Okej, pazljivo razvaljaj pa pazi, da peninca ne poči...testo razvaljano, razvaljanec zadovoljen, razvaljevalec pa še na srečo zaprt. Jabolka je treba dušiti piše na škatli...kako je to mišljeno..narediš kao čežano ali kaj???

Halo!!!Že tretjič kličeva mamo (prvič, ko nama je zmanjkalo jabolk, drugič, ko nisva vedela koliko jabolk in tretjič ali je nujno potrebno jabolka dušiti). Ja, se morajo dušiti, za vse ne-kuharje kot sva midva!
Testo se je še enih parkrat prijelo na pult, ker možek ni vedel, da ga je treba med valjanjem obračati, jaz pa mu tudi nisem gledala pod prste (sem dušila jabolka).:angel:
Polaganje peki papirja je potekalo brez incidentov, ko pa sem dala pitko v pečico pa še mi je skoraj zružla na tla...Joj!!!

Okej, zdaj se peče, dišave so že omamne, naj še povem da smo pito pekli prvič in mogoče zadnjič, ker imajo zelooo dobro tudi v Sparu!;)

Jančika_ -> Kako sva z možekom pekla pito (1.3.2005 20:59:23)

:)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-

Bela -> Kako sva z možekom pekla pito (1.3.2005 21:00:51)

Mmmmmmmmmmmmmmmmmm, sladka bo ta noč:love::)-:love::)-:love::)-:love:

tina.nika -> Kako sva z možekom pekla pito (1.3.2005 21:01:10)

:bravo::bravo::bravo:

JASNA D -> Kako sva z možekom pekla pito (1.3.2005 21:01:13)

Se pravi, da če se kar spokam od doma, bom prišla še na vročo pito - meni najljubšo slaščico oz. pecivo?:)-:)-:)-:)-

Jasna

kepica -> Kako sva z možekom pekla pito (1.3.2005 21:06:44)

He,he,kok sem se nasmejala:)Sem si vaju prav predstavljala.Bi lahko naredila dobro humoristično nadaljevanko. Ampak :bravo: uspelo vama je pa le.Verjamem,da je pita uspela in da je odlična.Mjami.Kar sline mi tečejo.Mogoče bi nam lahko zaupala še recept:zmeden2:

Dober tek!

lp
Kepica

india -> Kako sva z možekom pekla pito (1.3.2005 21:07:45)

Frutka,kje natančno si doma??? Bom stala pod oknom če bo slučajno kaj ven priletelo!!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Moyca_ -> Kako sva z možekom pekla pito (1.3.2005 21:09:24)

:)-:)-eto moj mi je ravno prinesel rum pa grem pečt belega zamorčka ki je v receptih. Full izi- še za mene ko nimam pojma tako kot vidva:)-:)-:)- je pa full dobro

frutka_ -> Kako sva z možekom pekla pito (1.3.2005 21:13:46)

Nekdo cingla...Miška si ti???Ne ati je...baje je dišalo po celi ulici pa je prišel!

Ne more verjeti, da sem pekla!

Anonimen -> Kako sva z možekom pekla pito (1.3.2005 21:33:51)

Hehehe...bravo:)

:bravo: Ni kej, domišljijo pa mata..:)

india -> Kako sva z možekom pekla pito (1.3.2005 21:36:47)

Kot vidiš Frutka, jaz nisem zvonila! Sem samo pod vsemi bloki tam okoli hodla, pa ni nikjer nič priletelo ven. Se pravi, je dobra!!!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Bravo!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

frutka_ -> Kako sva z možekom pekla pito (1.3.2005 21:40:31)

Ja, smo je že polovico pospravili. Tako redkokdaj kaj spečem, da takrat ko pa res kaj zadiši bi pa vsi jedli..hihihi!!!

Ampak na žalost mi je za piko na i še spodnji grelec v pečici crknil tako da je pita doli bolj bogo pečena!Amap je narejena s srecm:love::love::love:.

Intesovo testo sploh ni tako slabo!

Moyca_ -> Kako sva z možekom pekla pito (1.3.2005 21:58:16)

pri nas že tudi omamno diši-po rumu,...

frutka_ -> Kako sva z možekom pekla pito (1.3.2005 21:59:29)

Moyca pri nas pa še od sobote po kuhanem vinu....hihihi

Stran: [1]