frutka_ -> Kako sva z možekom pekla pito (1.3.2005 20:58:15)
|
Torej danes zvečer je naneslo, da bi oba z možekom nekaj jedla pa nisva vedela kaj???:zmeden::zmeden::zmeden: No, pa se Izi spomni na pito in testo, ki sva ga kupila od Intesa. OK!!!Greva pečt!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: Izi se odloči, da bo naredil testo, ki ga samo z vodo zmešeš jaz pa že ko zmešana perem pososodo še od kosila da bo prostor...Narediva testo...zdaj pa jabolka...Hm?! Klet prazna, košara s sadjem tudi, Izi leti k moji mami po vrečko jabolk, pride nazaj.:sloncek: Testo si je odpočilo za 20 min na hladnem, zdaj ga je treba razvaljati. Valjar? Kaj je to???... Še sreča, da je frutki od sobote ostala srebrna radgonska penina v hladilniku;) Okej, pazljivo razvaljaj pa pazi, da peninca ne poči...testo razvaljano, razvaljanec zadovoljen, razvaljevalec pa še na srečo zaprt. Jabolka je treba dušiti piše na škatli...kako je to mišljeno..narediš kao čežano ali kaj??? Halo!!!Že tretjič kličeva mamo (prvič, ko nama je zmanjkalo jabolk, drugič, ko nisva vedela koliko jabolk in tretjič ali je nujno potrebno jabolka dušiti). Ja, se morajo dušiti, za vse ne-kuharje kot sva midva! Testo se je še enih parkrat prijelo na pult, ker možek ni vedel, da ga je treba med valjanjem obračati, jaz pa mu tudi nisem gledala pod prste (sem dušila jabolka).:angel: Polaganje peki papirja je potekalo brez incidentov, ko pa sem dala pitko v pečico pa še mi je skoraj zružla na tla...Joj!!! Okej, zdaj se peče, dišave so že omamne, naj še povem da smo pito pekli prvič in mogoče zadnjič, ker imajo zelooo dobro tudi v Sparu!;)
|
|
|
|