Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dva otroka- hrup na kvadrat 16.9.2008 23:06:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: staši Ej dobro da imamo svojo hišo ,ker če bi midva z možem in našimi otroci živeli v bloku vam povem da nas hišni svet IZSELI sigurno na cesto! Nas ni še nihče izselil, niti predlagal izselitve, pa imam dva ZELO glasna otroka ... je pa popolnoma verjetno, da komu kravžljata živce in/ali zaslužek počitek... pred kratkim, ko sem šla od doma, je mlajši sin tako rjovel, da sem ga slišala v dvigalo v eno nadstropje nižje ... no, edino sosed pod nami se je pritožil čez cepetanje otrok, ampak ta človek gre še sam sebi na živce, zato sem še sama nekajkrat "malo močneje" stopila na tla.
|
|
|
|
RE: Dva otroka- hrup na kvadrat 16.9.2008 23:09:38
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: staši Ej dobro da imamo svojo hišo ,ker če bi midva z možem in našimi otroci živeli v bloku vam povem da nas hišni svet IZSELI sigurno na cesto! Nas ni še nihče izselil, niti predlagal izselitve, pa imam dva ZELO glasna otroka ... je pa popolnoma verjetno, da komu kravžljata živce in/ali zaslužek počitek... pred kratkim, ko sem šla od doma, je mlajši sin tako rjovel, da sem ga slišala v dvigalo v eno nadstropje nižje ... no, edino sosed pod nami se je pritožil čez cepetanje otrok, ampak ta človek gre še sam sebi na živce, zato sem še sama nekajkrat "malo močneje" stopila na tla. zelo kulturno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?