Amelia
|
Hej punce, evo mene iz porodnišnice, po treh letih razočaranj, dvomov ali bom sploh kdaj imela otroka, joka ob vsakem prihodu menstruacije, po vseh možnih preiskavah in operaciji, po drugi zunajtelesni oploditvi polni dvomov, strahu, joka, se je 25.8. rodila najina princeska Kaja, 52cm, 3440g. Punce, jaz sem tako srečna, sploh ne znam tega opisat... Rok sem imela 24.8., v noči na ponedeljek 25.8. me je začelo nekaj zvijat, vse pogosteje, ampak ni bolelo, tako da sem zjutraj hotela še na forum pisat če je to možno, da so popadki, ob 5-ih zjutraj sem imela te krče na 5 minut, pa še takrat nisem bila prepričana, da gre zares, ob 7.30 grem na WC, sem krvavela, no potem se mi je posvetilo, da gre zares. Ob sprejemu v porodnišnico sem bila že 5-6 cm odprta, potem klistir, britje, mal smo še čakale na porodno sobo ker je bila gužva, ob 12.30 grem v porodno, do takrat me popadki še niso boleli, ob 13.30 se začnejo močnejši popadki, ob 14.20 sem pa že rodila, tako da mi sploh niso uspeli dati nič proti bolečinam. Skratka porod je bil res lahek, sem res srečnica. Vsi trije smo OK, zaradi zlatenice sva bili malo dalj časa v porodnišnici, imava še kontrolo, upam da bo vse OK. Danes sva prvi dan doma, zato toliko za enkrat, za nazaj vas bom prebrala enkrat jutri, da vidim katere so že vse rodile. Vsem novim mamicam čestitke!!!
|