arait -> RE: Avgustovke´08 - 4.del (19.8.2008 20:42:40)
|
Pozdravljene, midve z Evo sva prišli v četrtek domov, ampak se mi sploh ni dalo računalnika prižgat, ko pa sem ga pa nisem imela moči, da bi vam kaj napisala, saj sem fasala vročino - ja, ko sem prišla domov, sem takoj morala dat prat perilo in pospravt kuhno in tako naprej in potem so me šivi od CR-ja tako boleli, da sem zgleda fasala vročino, aja, pa še bradavice mi abnormalno krvavijo in bolijo. obljubila sem vam mojo porodno zgodbo. takole je bilo. v soboto ob 9ih sva se z [sm=love.gif] namalala v porodnišnici v lj. ker sem bila odprta 3cm so me napotili v porodno (bila sem brez popadkov). sledila je procedura klistirja in nato umivanje, potem pa namestitev v porodni. po klistirju so se mi začeli rahli popadki, katerih skoraj nisem čutila. odločili so se da mi plodovnice še ne bojo predrli in so me raje dali hoditi za 1 uro. ob 3 so mi končno predrli plodovnico, ki je bila mlečna. popadki so se malo pojačali, a glej ga zlomka, kmalu so skoraj izginili, zato so mi dali umetne. ker tudi z umetnimi ni bilo nič bolje - mene je bolelo, a ne na pravem mestu - so se odločili, da mi jih za eno uro ugasnejo. vmes so sledili pregledi, ki so bili zelo neprijetni in boleči. ob desetih so me zopet priklopili na umetne popadke, a do 23ih ni bilo nobene spremembe. jst sm v bolečinah prosila, naj me odrešijo, ker se nisem skoraj nič odprla, Eva pa se ni spustila. Tako so se odločili, da je prišlo do zastoja poroda in da bojo naredili CR, kar je bilo zame olajšanje. Tako je Eva prišla na svet malo pred polnočjo, jaz pa sem jo videla komaj v nedeljo zjutraj. to bi bilo za enkrat vse, ker moram našega čmrla umit.
|
|
|
|