Muklla -> RE: Avgustovke´08 - 4.del (5.8.2008 18:45:17)
|
Evo mene babike. Danes sva s Špelo doma. Ker sem rodila 9 min čez polnoč, sem mogla bit v P do danes, če bi pred polnočjo, bi bla že včer doma. Vse teče kot po maslu. No, evo mojo zgodbico: V petek sem imela pregled. Mi zmerijo pritisk in 160/110. Pol me G vaginalno pregleda in 3 cm odprta. Pa mi pravi G, da sem za v porodno sobo. Sploh ne vem kako sem prišla iz Leonišča do P, ker sem bla v takem šoku, da sva se z možem oba kar tresla. Me sprejmejo in začnejo se popadki. Gužva je bla takšna, da sem mogla čakat na porodno od 14h do 20h. No, pol pridem v porodno, sem bila še vedno odprta samo 3 cm. Čez eno uro 5 cm in naslednjo uro že 8 cm. Ker se Špela ni spustila, so mi dodali umetne popadke. No, potem pa se je zgodilo, da je prišel trenutek na katerega sem tako težko čakala. Res je, da so bile bolečine na trenutke neznosne, ampak ko zagledaš štručko, ni panike. Bila sem tudi prerezana, tako da je to edino, kar mi trenutno dela težave, ker ne morem sedet, pa boli ko hudič. Punce moje, to je na hitro, ker niti ne morem sedet, tako da vam pišem sključena za računalnikom. Torej, trajalo je 3 ure, da sem dobilo to mojo žabico, ki samo papa in spi. Res je full pridna.
|
|
|
|