Zobar (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

malcek -> Zobar (1.3.2005 20:16:36)

Zadnje case mam problem z modrostnim zobom.:((
Naslednji teden sem narocena pri zobozdravniku.:grrr: A mi v primeru puljenja lahko omrtvici celjust, glede na to, da se dojim? A to lahko kej vpliva na mleko?:ups:

Mojca20 -> Zobar (1.3.2005 20:22:34)

Bi rekla da ne:zmeden:

mamsi -> Zobar (1.3.2005 20:24:00)

Boš pa ja kr brez inekcije, knde, sej ni nč tazga, :)-:)-:)-.

Ne vem kako je s tem, mam pa tut jest zobarja hmal, in tut še vedno dojim, ampak jest sm za zobarje :((. Če bo fejst vrtala, si bom kr inekcijo prvošla, bo pa tamala na flaški en dan;).

Mojca P. -> Zobar (1.3.2005 20:24:45)

Dvomim, da ti bo pulil. Najbrz bos v zepek, ki se naredi ob m. zobu dobila samo listek, ki pomaga narediti prostor za zob. Pa ze to zelooo boli.
Ce gre za puljenje m. zoba najveckrat to delajo oralni kirurgi in ne zobozdravniki, ves.
No, upam, da ti ne bodo pulili.
Sicer pa lahko dobis injekcijo, ce tudi dojis, nic bat!!:zmeden:
:rozica:

Pia73 -> Zobar (1.3.2005 20:27:50)

Mislim, da lahko dobiš inekcijo, med nosečnostjo vem, da jo lahko, pa je takrat po mojem vse še bolj občutljivo. Sicer pa ti bo sigurno zobar znal svetovati,... ko se jaz spomnem mojega puljenja modrostnih zob, si niti pomisliti ne upam, da bi mi to delali bre inekcije,...

lol -> Zobar (1.3.2005 20:33:04)

Če ti bo pulila modrostni zob boš mogla najprej na slikanje zob šele potem bo puljenje.Dojenja ničesar ne ustavi.Ne puljenje ne injekcije ne rentgen.Sem se pozanimala.

san -> Zobar (1.3.2005 21:44:38)

zivjo

meni je po porodu ravno tako delal tezave modrostni zob in so mi ga spulili na stomatoloski kliniki, ker ni slo drugace in sem dobila injekcijo
izabela je imela takrat 10 mesecev in sem jo se vedno dojila, pa ni bilo z mlekom nikakrsnih tezav

lp sandra:)

Stran: [1]