|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: No, še čez sebe malo...
1.8.2008 12:24:15   
baguSka
nestrpnost ni lepa vrlina..... user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.8.2008 12:31:20   
Freycha
no no no baguSka.... se še spomnim časov v srednji šoli, ko nisi bila ravno polž na cesti user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.8.2008 12:33:23   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: noe

user posted image Tako sem jaz vozla šeficin avto, ki ima tudi 6.Potem sem se pa v našo kanglo vsedla in na poti domov skor menjalnik sesula, mi je 6 manjkalauser posted image

A si v rikverc dala? user posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.8.2008 12:35:27   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

no no no baguSka.... se še spomnim časov v srednji šoli, ko nisi bila ravno polž na cesti user posted image

ah kje je ze to..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.8.2008 12:38:11   
Freycha
že že... samo nekako dvomim, da si sedaj polž user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.8.2008 12:39:55   
baguSka
polz glih ne..... user posted image  sem se pa naucila vozit po omejitvah......

ce ne drucga, so kazni previsoke.... user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.8.2008 12:45:17   
HuAnita
BaguS$hi, saj sem napisala, da tokrat mene šimfamouser posted image user posted image user posted image

ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh, ker dedc to čudežno vsak dan sproti pozabi kupiti...user posted image user posted image

Se zavedam rizika prehitre vožnje, tudi službeno imam stem prevečkrat opravka, ko potem tudi v živo gledamo kri in še kaj bolj pretresljivega na cestiuser posted image user posted image user posted image   Vozim pač več, če to omogočajo razmere - glede na to, da grem od doma ponavadi okoli poldneva, večje gneče na AC ni, po običajni cesti se pa itak držim predpisov, nič bat.....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.8.2008 12:58:15   
Anonimen
ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh,

Ti imas pa dobre veze na fizikalni upravi. 20 minut razlike med 130 in 150. Svaka ti cast user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
1.8.2008 13:00:34   
tatam
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh,

Ti imas pa dobre veze na fizikalni upravi. 20 minut razlike med 130 in 150. Svaka ti cast user posted image user posted image

user posted image user posted image Mislim ene pa res vse opazite!vsaka vam čast,no...Jaz se niti tak ne poglabljam v to kar berem...Mam vse bolj na easyuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.8.2008 13:10:19   
baguSka

Se strinjam. Verjetno si res edina. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.8.2008 14:01:38   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Babe - v fiziko se ne bom poglabljala..... Pač vidim na uri - če z mojo kolco prispem tja ob 13.45, z dedcevo pa ob 13.25 --- potem je že nekaj na tem....user posted image user posted image user posted image   Fizika gor ali dol, tu je merodajen časuser posted image

Se strinjam. Verjetno si res edina. user posted image

Sicer pa smo globo zašle s temeuser posted image   Ne oporekam, da sem pač butasta, nepremišljna itd.    ...    Ampak mlek pa kruh pa le imamo svežuser posted image , fizika gor / dol....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.8.2008 14:04:59   
baguSka
Ampak mlek pa kruh pa le imamo svež

Tnx gad. Aja ne!! Kilometrom na uro... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 37
1.8.2008 14:05:32   
Anonimen
ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh

Na celjskem je pa lusno zivet. Svez kruh ob osmih zvecer user posted image .

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
1.8.2008 14:07:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Sicer pa smo globo zašle s temeuser posted image   

Itak.
Pri vseh teh tegobah in hitrostih...se vsaj domače pocutis user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
1.8.2008 14:10:49   
HuAnita

ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh

Ne, jaz grem v MB po svežega malo pred 2. uro, potem to pajsam s seboj na šihtu, pa zvečer lahko pičim naravnost domovuser posted image    Če pa ne, pa moram potem ob 20.30, ko pride v CE, najprej do Merc. C ---- ej, tam pa takrat res še imajo svež kruh - še topeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.8.2008 14:11:07   
Anonimen
Drugace si pa faca user posted image .
Mislim, clovek te spljuva po dolgem in po cez (ceprav si zelela malo, kot pravi naslov user posted image ), ti se pa se skregat noces user posted image user posted image .

ps. pa le normalno vozi; casa ne prisparas veliko, energije pa :).

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
1.8.2008 14:13:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Ne, jaz grem v MB po svežega malo pred 2. uro, potem to pajsam s seboj na šihtu, pa zvečer lahko pičim naravnost domovuser posted image    Če pa ne, pa moram potem ob 20.30, ko pride v CE, najprej do Merc. C ---- ej, tam pa takrat res še imajo svež kruh - še topeluser posted image

Kaj si ti nor user posted image user posted image .

Jaz ti predlagam pekac za kruh; zdaj bos itak prisparala, ko si nasla sesto pre(D)stavo :).

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
1.8.2008 14:17:27   
baguSka
ps. pa le normalno vozi; casa ne prisparas veliko, energije pa :).

pa ne samo to... se pri bencinu... user posted image  in anitka, samo v vednost: v sesto das lahk tud pr 130 ze.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
1.8.2008 14:27:42   
HuAnita
Babe, razsvetlile ste me!
Nazadnje bomo iz moje 6. prestave še razvile idejo o novi pekarni pri nas doma! Temu se pa reče brejnstormin'!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
1.8.2008 14:29:25   
Anonimen
Nazadnje bomo iz moje 6. prestave še razvile idejo o novi pekarni pri nas doma! 

Tvoje teme so res neskoncne user posted image .

Tako da....lahko zastavis tudi bolj ambiciozno od peke kruha user posted image .

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
1.8.2008 15:01:37   
urbancek
In avto imamo že 3,5 leta, ga kdaj pa kdaj vozim od takrat, ampak prvič sem zdaj videla, da imamo 6 prestav.

A se ti delaš norca, ali res nisi vedela - sorry - meni je to malo too much user posted image

Jaz pa še nisem videla avta s 6 prestavami

A ti živiš še v dobi jugotov  user posted image (ni namenjeno kot žalitev)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 46
1.8.2008 17:29:23   
HuAnita
Ma, pol strani napisala, pa ven vrglo...
Urbanček- režim se kot pečena....user posted image user posted image user posted image   ČE se zezam!!!!! Pač sme blont. In vidiš, ko bo padlo spet vprašanje o pametsnoti in stopnji izopbrazbe - sem lep primer, zi dilpomo, pa brez možganov....user posted image
Urbancek, se ne zezam, dedcev avto vozila le pakrkart, do servisa in nazaj, po mestu, max. 3km v eno smer, tam res nisem prišla še do 4. prestave.... Siicer ga na daljših potem vedno vozi on.

MičkaTU - imam ipopolnjeno idejo o pekarnici (slaščic in črnega kruha....) , kako bi ke$ služila...., samo ena mini prepreka je še.... Ne znam pečtuser posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 47
1.8.2008 17:35:15   
Rubin.
Kaj si ti nor .

Mič pa ti si že prava mariborčanka postala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
1.8.2008 17:38:08   
Rubin.
HuAnita jaz pa ti predlagam, da ko bosta naslednjič kupovala avto, vprašaj na rr, ti povem, da boš vse in še več izvedela o njem. user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?