Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 12:24:15
|
|
|
|
baguSka
|
nestrpnost ni lepa vrlina.....
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 12:31:20
|
|
|
|
Freycha
|
no no no baguSka.... se še spomnim časov v srednji šoli, ko nisi bila ravno polž na cesti
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 12:33:23
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: noe Tako sem jaz vozla šeficin avto, ki ima tudi 6.Potem sem se pa v našo kanglo vsedla in na poti domov skor menjalnik sesula, mi je 6 manjkala A si v rikverc dala?
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 12:35:27
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha no no no baguSka.... se še spomnim časov v srednji šoli, ko nisi bila ravno polž na cesti ah kje je ze to.....
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 12:38:11
|
|
|
|
Freycha
|
že že... samo nekako dvomim, da si sedaj polž
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 12:39:55
|
|
|
|
baguSka
|
polz glih ne..... sem se pa naucila vozit po omejitvah...... ce ne drucga, so kazni previsoke....
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 12:45:17
|
|
|
|
HuAnita
|
BaguS$hi, saj sem napisala, da tokrat mene šimfamo ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh, ker dedc to čudežno vsak dan sproti pozabi kupiti... Se zavedam rizika prehitre vožnje, tudi službeno imam stem prevečkrat opravka, ko potem tudi v živo gledamo kri in še kaj bolj pretresljivega na cesti Vozim pač več, če to omogočajo razmere - glede na to, da grem od doma ponavadi okoli poldneva, večje gneče na AC ni, po običajni cesti se pa itak držim predpisov, nič bat.....
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 12:58:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh, Ti imas pa dobre veze na fizikalni upravi. 20 minut razlike med 130 in 150. Svaka ti cast
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 13:00:34
|
|
|
|
tatam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh, Ti imas pa dobre veze na fizikalni upravi. 20 minut razlike med 130 in 150. Svaka ti cast Mislim ene pa res vse opazite!vsaka vam čast,no...Jaz se niti tak ne poglabljam v to kar berem...Mam vse bolj na easy
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 13:10:19
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh, Ti imas pa dobre veze na fizikalni upravi. 20 minut razlike med 130 in 150. Svaka ti cast Se strinjam. Verjetno si res edina.
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 14:01:38
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh, Ti imas pa dobre veze na fizikalni upravi. 20 minut razlike med 130 in 150. Svaka ti cast Babe - v fiziko se ne bom poglabljala..... Pač vidim na uri - če z mojo kolco prispem tja ob 13.45, z dedcevo pa ob 13.25 --- potem je že nekaj na tem.... Fizika gor ali dol, tu je merodajen čas Se strinjam. Verjetno si res edina. Sicer pa smo globo zašle s teme Ne oporekam, da sem pač butasta, nepremišljna itd. ... Ampak mlek pa kruh pa le imamo svež , fizika gor / dol....
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 14:04:59
|
|
|
|
baguSka
|
Ampak mlek pa kruh pa le imamo svež Tnx gad. Aja ne!! Kilometrom na uro...
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 14:05:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh Na celjskem je pa lusno zivet. Svez kruh ob osmih zvecer .
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 14:07:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Sicer pa smo globo zašle s teme Itak. Pri vseh teh tegobah in hitrostih...se vsaj domače pocutis
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 14:10:49
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh Na celjskem je pa lusno zivet. Svez kruh ob osmih zvecer . Ne, jaz grem v MB po svežega malo pred 2. uro, potem to pajsam s seboj na šihtu, pa zvečer lahko pičim naravnost domov Če pa ne, pa moram potem ob 20.30, ko pride v CE, najprej do Merc. C ---- ej, tam pa takrat res še imajo svež kruh - še topel
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 14:11:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugace si pa faca . Mislim, clovek te spljuva po dolgem in po cez (ceprav si zelela malo, kot pravi naslov ), ti se pa se skregat noces . ps. pa le normalno vozi; casa ne prisparas veliko, energije pa :).
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 14:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh Na celjskem je pa lusno zivet. Svez kruh ob osmih zvecer . Ne, jaz grem v MB po svežega malo pred 2. uro, potem to pajsam s seboj na šihtu, pa zvečer lahko pičim naravnost domov Če pa ne, pa moram potem ob 20.30, ko pride v CE, najprej do Merc. C ---- ej, tam pa takrat res še imajo svež kruh - še topel Kaj si ti nor . Jaz ti predlagam pekac za kruh; zdaj bos itak prisparala, ko si nasla sesto pre(D)stavo :).
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 14:17:27
|
|
|
|
baguSka
|
ps. pa le normalno vozi; casa ne prisparas veliko, energije pa :). pa ne samo to... se pri bencinu... in anitka, samo v vednost: v sesto das lahk tud pr 130 ze..
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 14:27:42
|
|
|
|
HuAnita
|
Babe, razsvetlile ste me! Nazadnje bomo iz moje 6. prestave še razvile idejo o novi pekarni pri nas doma! Temu se pa reče brejnstormin'!
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 14:29:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Nazadnje bomo iz moje 6. prestave še razvile idejo o novi pekarni pri nas doma! Tvoje teme so res neskoncne . Tako da....lahko zastavis tudi bolj ambiciozno od peke kruha .
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 15:01:37
|
|
|
|
urbancek
|
In avto imamo že 3,5 leta, ga kdaj pa kdaj vozim od takrat, ampak prvič sem zdaj videla, da imamo 6 prestav. A se ti delaš norca, ali res nisi vedela - sorry - meni je to malo too much Jaz pa še nisem videla avta s 6 prestavami A ti živiš še v dobi jugotov (ni namenjeno kot žalitev)
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 17:29:23
|
|
|
|
HuAnita
|
Ma, pol strani napisala, pa ven vrglo... Urbanček- režim se kot pečena.... ČE se zezam!!!!! Pač sme blont. In vidiš, ko bo padlo spet vprašanje o pametsnoti in stopnji izopbrazbe - sem lep primer, zi dilpomo, pa brez možganov.... Urbancek, se ne zezam, dedcev avto vozila le pakrkart, do servisa in nazaj, po mestu, max. 3km v eno smer, tam res nisem prišla še do 4. prestave.... Siicer ga na daljših potem vedno vozi on. MičkaTU - imam ipopolnjeno idejo o pekarnici (slaščic in črnega kruha....) , kako bi ke$ služila...., samo ena mini prepreka je še.... Ne znam pečt
|
|
|
|
RE: No, še čez sebe malo... 1.8.2008 17:35:15
|
|
|
|
Rubin.
|
Kaj si ti nor . Mič pa ti si že prava mariborčanka postala.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?