gbranka -> RE: počutje za ...umret (1.8.2008 8:52:54)
|
skupaj trpimo ja. Imate prav. Jaz sem tudi v tretje noseča in se v tej nosečnosti najslabše počutim. Pravijo je tretji otrok, kar ni kar tako, pa mlada tudi nisem... mašinca saj mi je komaj 30 let. Pri meni je glavni vzrok za slabo počutje moj nos. nenormalno dober voh imama in me motijo vse vonjave. Ponavadi je dovolj, da samo pomislim na določen vonj, sem i vse obrača. Imam pa tudi težave z napihovanjem. Kadar meje napihnilo sem imela trebuh kot 6 mesecev noseča, pa čeprav se mi sicer ni še nič poznalo. Za piko na i, pa sem fasala še tokso. Tako da je blo grozno. Bruhala sem pa samo dvakrat. Bi bila pa zelo vesela, če bi lahko večkrat, ker bi se potem bolje počutila. Sem pa v služžbi komaj zdržala 8 ur. Večkrat sem se ulegla (imam srečo, da imam možnost- sicer neudobno, ampak sem se znašla), pa ni kaj prida pomagalo. Ko sem prišla domov mi je blo pa vseeno ali kaj jem, ali ne, važno da sem se lahko ulegla, počivala , spala,... cele popoldneve. Grozna sem bila. Sedaj pa je malo bolje. Vonjave mi še nagajajo, slabosti pa ni več. Utrujenost je še, ampak je to čisto noramlno, sploh za te poletne dni in rastoči trebušček. Sem pa že 20 tednov noseča. tako da bo verjetno tudi pri vas slabo počutje kmalu minilo.
|
|
|
|