Mene pa neki zanima.A je katera vidla tisto nagradno igro v dm-u?Piše,da je za malčke.A so to oni mislili kot dojenčke,al malčke od recmo 1 leta dalje al vse nasploh?A je katera bolj informirana?gre se da pošlješ fotke.Res bi rada imela digitalca,vse slike,ki jih imam je posnela sestra.:zmeden2:
Mojca P. -> Dm (1.3.2005 19:43:26)
Za dojencek sigurno je, ker nas kar nekaj sodeluje. Malcki so pa itak otroci nad enim letom. Fotke oddas v dm, ne posljes, ves. Predlagam ti, da pogledas po forumu mal nazaj, smo ze dosti o tem govorile.
buča -> Dm (1.3.2005 19:56:17)
Mojca P ne najdem.Bejbe so sam sprašvale,ktero slikico naj pošljejo.Pa mi še vedno ni jasn.Sm šla še enkrat brat,pa piše,da je za malčke.Recimo,saj 2 mesečnik ni malček:zmeden2:
tjaga -> Dm (1.3.2005 19:58:39)
Po moje so mislili uporabnike Pampersk - plenic in robčkov. Je pa res, da mogoče niso napisal dojenčkov in malčkov :zmeden2:
:kava::kuza::kava::kuza:
Mojca P. -> Dm (1.3.2005 20:02:26)
Mislim, da ima Tjaga prav. POznam dve-letno puncko in tri-mesecnega fantka, ki sta ze udelezenca.
Vsa debata je pa res bila v Forumu Vsakdan-pod naslovom fotografiranje malcka.
buča -> Dm (1.3.2005 20:09:46)
sj res.Bi loh napisal,ane?Ma nima veze.Loh bi kdaj naredil tekmovanje recimo novorojenčkov,men so tko dobri.bolj kt so zmečkan bolj so mi všeč.9nebesa