majci26
|
Lep pozdravcek! S fantom sva skupaj dve leti, stara sva 26. Skupaj ziviva ze skoraj od zacetka najine zveze. Oba si zelo zeliva otrok. Problem je sledec... Trenutno se ukvarjava s tezavami, ker fant ne verjame, da sem v svoji glavi zakljucila z eno drugo osebo, ki nikoli ni bil moj fant. Gojila sem custva do njega, ampak sem prepricana, da je s tem konec. Fant mi pa ne verjame in sem je zdaj zacasno za en mesec izselil iz stanovanja, da pri sebi razcisti stvari. Naj povem, da imava drugace zelo lep odnos, poln ljubezni, res sva srecna. V tem casu, ko sva 'oddaljena', sva se se kar nekajkrat ljubila, se nisva mogla upreti (to je glavni razlog, da se je zacasno umaknil, ker je tako nor name, da mu zelja po meni megli razum , drugi razlog pa je to, da ziviva v garsonjeri, je predizpitno obdobje, morava studirati in v enem prostoru je to tezko) in nisva mislila na to, kdaj sem imela ovulacijo. Zdaj pa mi je slabo, imam bolečine v trebuhu, nimam apetita, herpes sem dobila pa še menstruacija mi zaostaja. Vse to je lahko zaradi zivcev ali pa sem noseca! Bojim se narediti test. Bila bi presrecna, ce bi bil poztiven, verjamem, da fant tudi, ampak morava najprej resiti problemcke (to sva nameravala po izpitih cez 1 mesec). In ce bi zdaj zvedlela za , mu ne bi mogla zamolcati, ta novica bi ga pa zagotovo zmesala, ne bi se mgel uciti, pa se mogoce ne bi objektivno ocenil najinega odnosa, oziroma tistega problemcka. Nocem pa ze od zacetka biti v zezi zaradi otroka. Naj se enkrat povem, da sva zelo srecna, govoriva o poroki, otrocih, nakupu hise in srecnem skupnem zivljenju do konca... Prosim za vas nasvet! Hvala in lep dan!
|