leah -> Za znoret!!! (1.3.2005 16:37:03)
|
Tele viroze mislim,namreč.Meni grejo že tako na jetra,da kar "pike gledam"Mislm too much.Pa mraz,pa sneg....sej vem,da mi ne morte nič pomagat,ampak moram se zjambrat. :((Kot veste je moja mala štručka konec januarja preživela zelo hudo obliko RSV virusa. Seveda se je nalezla od mene-bronhitis pa to. Potem je bilo vse ok,sva prišle domov.....prejšnji teden pa sem morala na pogreb od babice,tam je bilo pa seveda veliko starih mam,ki so kar naprej nekaj pokašljevale. Evo pa sem ga staklna-prehlad namreč.Samo smrkam,tako,da nosim masko dan in noč. In tamala se je spet nalezla,.Sicer ne full,samop bolj spi kot navadno.Sem jo danes peljala k zdravniku,kjer je bilo vse ok...saturacija 98,kar je fajn,ostala tudi bp. In tam so se ene mamice nalepile z bolnimi in kašljajčimi malčki v posvetovalno čakalnico.Valda je vse ločen,ampak ne,one grejo z bolnimi otroki v čaalnico za zdrave.Zapop... Full sem jezna...poleg viroz in mraza še na ljudi,ki so bolni in ne odležijo ali se vsaj zaščitijo z masko,ko so v zaprtih prostorih. Jaz sem še celo v čakalnici in ambulanti bila z masko.
|
|
|
|