Vrtnica79 -> Kmet na oddihu (30.7.2008 20:58:42)
|
> Kmet se po dolgih letih trdega dela odloči in > gre v toplice. Ker so > že napeljali telefon, naroči hlapcu, da naj ga > kliče res v zelo zelo > nujnih primerih. Po tednu dni, zazvoni telefon > in hlapec reče gospodarju: > H: "Gazda, ročaj na lopati se je zlomil..." > G: "AJA, za tako ****rijo me kličeš !? Kaj si > pa delal, da se je zlomil?" > H: "Nič, samo psa sem hotel pokopati..." > G: "Kaj, našega Tarzana ? Kaj mu je pa bilo?" > H: "Od štale mu je en tram na glavo padel." > G: "Kako, saj imamo novo štalo!?" > H: "Ja, samo je malo gorela..." > G: "Kako gorela!? Od kod pa ogenj v štali?" > H: "Ja, iz hiše... Tja je veter razširil ogenj..." > G: "KAJ !!? A je hiša tudi !?" > H: "Ja, tudi. Se je sveča prevrnila, pa je > zagorelo..." > G: "Kakšna sveča, a ni bilo elektrike ?" > H: "Elektrika je bila, samo vam je mama umrla, > pa smo morali svečo > prižgati...." > G: "KAJ !? Mama so umrli !? Pa kako to, saj so > bili zdravi..." > H: "Zdravi, že zdravi, samo kap jih je, ko so > mene na vaši ženi našli..."
|
|
|
|